>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Thursday, October 29, 2009

mikylayna's giveaway

Contest lagiiiii..aku pn nk join contest niii....

haa..kali ni contest di anjurkan oleh Mikylayna....hemm...kt bawah ni aku letakkan entry nyer...





hemm..banyak2 design hairclip kt blog Mikylayna..yang kat atas 2 yg plg aku suka...hemm...nampak CUTE, COMEL, CUN, INDAH sgt2 n sungguh UNIK...i like yellow n black...hemm..susah nak cari design cm2 kt kedai 2.....hemm...lg satu sal dia hand made kn...wah..aku sungguh bangga bila ada org yg kreatif cmni...hemm..aku minat gak nk buat cm mikylayna ni..tp xde bakat ar..hahaha...hemmm...klu ikutkan mikylayna suruh pilih satu yg kita paling suka kan..tp sbb sume cantik2..aku jd rambang mataa...ni blum tgk live...hehehe..





hadiah nya...

1. 4 hairclips baru + 1 hairclip lama
2. 2 hairclips baru + 1 hairclip lama
3. 1 hairclips baru + 1 hairclip lama

* hairclips baru yg dlm gambar
* hairclips mengikut pilihan hati anda

cara nya...

1. terbuka kpd followers mikylayna shj... yg belum tu cpt2la follow ye... letakkan mikylayna dlm blog list anda
2. buat entry mengenai mikylayna's giveaway
3. nyatakan apa yg anda lihat menarik tentang koleksi mikylayna dan pilih satu hairclip yg paling anda rasa comel sgt (kalau anda menang,clip ni akan mnjadi milik anda)
4. jgn lupa tinggalkan link & email anda di sini

* boleh gunakan gambar2 dr koleksi mikylayna utk entry anda

giveaway ini akan ditutup pada 12.00 tengahari, Sabtu, 7 Nov 2009

Wednesday, October 28, 2009

Contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique

Contest lagi... Kali ni bukan untuk baby tapi untuk ibu2...mama2...umi2 n teman2 pompuan semua...

Contest ni dianjurkan oleh D'Nur Boutique...

Nak tau apa syarat-syaratnye... Jom tengok kat bawah...
1) Terbuka kepada kesemua pengunjung secara langsung & tak langsung, mengikuti, terjumpa atau terbaca blog saya ini ............ ( Pelanggan D'Nur Boutique satu bonus )
2) pastu link kan blog D'Nur Boutique kt bloglist korang...

3) mesti join followers D'Nur Boutique
4) Copy logo contest & letakkan kat sidebar blog korang bersama link D'Nur Boutique...
5) buat entry khas kt blog korang dengan tajuk"Conte st Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique"....(tajuk nie jer yg diterima k)
6) letakkan gambar yg nak dipertandingkan...
7) lastly, tinggalkan komen anda semua di entry nie berserta nama penuh, alamat, no tpn, email

so aku nk pertaruhkan pict aku..hehehe...

ni time raya hari 2...menggayakan tudung CT..suka sangat ngn tudung ni...cantik n senang digayakan...hemm...uniknyer ngn pict ni..hemm..myb sebab 1st time pakai tudung ni...n pict akhir 2 cz aku mengayakannyer sambil pegang pisau..hehehe....dangerous n look sungguh ayuuu..heehehe..



CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

ha..kali ni aku try join contest ni lak...kali ni aku nk pertaruhkan 2 orang tau...anak sedara aku sorang n my Raisya...boleh kan kak eliza...

ni anak sedara aku...namanye.. Nur Hazirah Mohd Razi n Umur 1 tahun 2 bulan..


ha..ni akunyer permata hati
nama : Nor Eryna Raisya Mohd Khusairi
Umur : 5 Bulan

so pada kengkawan sesaper nk join sila tgk syarat-syarat kt bawah ni ekkk...


CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

secara rasminya contest ini dilancarkan dari:
24 October 2009 hingga 17 November 2009


TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini..

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru

6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda.

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........

p/s buat k.eliza : Selamat menyambut ulang tahun perkahwinan ke-5

SUKA BETUL AKU KT LAGU NI...

sekarang ni aku duk melayan lagu ni...hemm..syok...tp ni lagu lama cuma aku jer baru dengar...memang best utk halwa telinga aku ni..hehehe..ni aku ada ;etak liriknya...pendek jer..tp duk ulang corus kan..so panjang ar jd lagu nya...

Selagi Ada Rindu



Selagi Ada Bulan Mentari
Selagi Ada Berkasihani
Selagi Ada Bulan Dan Bintang
Selagi Ada Berkasih Sayang
Selagi Ada Ombak Dan Laut
Selagi Hatiku Terpaut
Selagi Ada Turunnya Hujan
Selagi Ada Rahmat Tuhan
Selagi Ada Langit Dan Bumi
Selagi Cintaku Bersemi
co
Selagi Ada Waktu
Selagi Ada Rindu
Biar Beribu Batu
Ingin Aku Bertemu
Oh Kasih (Oh Kasih)
Damailah (Damailah)
Engkau Disana
Ku Berdoa (Ku Berdoa)
Pada Tuhan (Pada Tuhan)
Agar Kau Bahagia

** PAK LONG **

Aku Yang Tengah MenGila Ngan "Contest"

hua..hua...sungguh gila aku rasa ngn diri aku skrg...hemm..mana xnyer...sume contest nk masuk..hihihi...
hemmm...bkn per..aku ni sesajer jer nk masuk dpt ke x lantak ar...sume 2 kn rezeki dariNya...
hemm...so dlm byk2 contest arap2 ada gak ler yg sangkut...huhuhu..xder le frust klu xdpt....aku ok jer...hemm...xpayah ler aku nk letak pict kt sini...korang sume blh nmpk sume contest2 yang aku join...hemm..gempak..gempak sumenyer...hehehe..bkn aku ni gila sgt kt hadiah2 utk pemenang 2..cuma gila nk join jer..hehehe..klu dpt best gak kan...yg 2 xpayah ckp ar kn...sume nak...hemm..okla...aku ni merapu jer pepagi niii...nk bagi semangat nk buat keje sbnrnya....hemm..nk mula keje nk kna ada semangat ckit baru syok nk bekerja kn...ok le kengkawan...cauuu...

Tuesday, October 27, 2009

CUTEST BABY IN WALKER CONTEST

ha..ni lagi satu contest yang aku nk try join...xkisah ler klu xdpt pn..just suka2..klu dpt alhamdulillah ar kn..rezeki anak...

ni aku nk pertaruhkan my raisya pict ngn walkernyer...


nama : Nor Eryna Raisya Mohd Khusairi
Umur : 5 Bulan

hemm...nk bagi kebaikkan n keburukkan walker..hemm..ni saya ada study ckit kt web2 n buku...

Kebaikkan menggunakan walker...

1. Just sesuai untuk yang baby xnormal
yang mana walker membantu menguatkan tulang belakang baby 2..
2.Tp untuk baby normal ni...ok ler kot klu nk memudahkan kita utk buat kerja terutama klu xde org nk pegang/jaga time kita nk wt keje..tp xbermakna kita xawasi...kita stay kna awasinyer...
3. Dapat membantu baby mengerakkan kaki n jari kakinyer ketika duduk n berdiri...so ia cam senaman utk kaki baby...
4. Mengurangkan rasa bosan baby terutama bagi baby yang belum pandai berjalan...kt atas walker ni baby boleh berjalan kemana sahaja so...baby xde ler bosan sgt kn...


Keburukkan baby walker...
  1. Baby yang diletakkan dalam walker lebih mudah untuk jatuh disebabkan oleh rodanya yang tidak boleh dikawal. Paling bahaya apabila walker ini diletakkan berhampiran dengan lantai yang bertingkat atau berhampiran dengan tangga. Bayangkan jika baby anda jatuh dengan kepala dulu dari tangga bersama dengan walker tu. Isskkk….. tak sanggup nak dibayangkan.
  2. Saya dapat tahu byk kes yg boleh menyebabkan baby cedera semasa gunakan walker. contohnya bila tak dipantau dan kecuaian ibu bapa sendiri.lagi2 baby 6 bulan ke atas...kebanyakkan dah pandai panjat walker dan buat stunt..cedera kt kaki n jari kaki cz kita xnmpk bnda2 halus kat lantai yg baby akan pijak kan...mayb mungkin akan menyebabkan keracunan ..cz baby yg kat dalam walker ni boleh mencapai bnda2 yang tinggi mcm ubat..n boleh mengakibatkan kelecuran terutama klu baby mencapai benda2 yang panas like air panas...seterika..
  3. Kajian menunjukkan walker ini sebenarnya tak membantu pun untuk baby berjalan dengan lebih cepat n menjadi faktor kemungkinan baby lewat berjalan mungkin berlaku.Ye lah… dah duduk dalam walker, buat apa dia susah-susah nak berjalan lagi...tolak je walker tu dengan kaki(buat baby malas nk jalan). So xpayah pakai walker biar diorang berdikasi sendiri...
  4. Walker juga sebenarnya menghadkan pergerakan baby untuk menyusur, merangkak dan berdiri tanpa bantuan.
  5. Dapat menjimatkan duit kita...yeleh bukan murah baby walker ni..sume mahal kn...
  6. Menyebabkan kelainan pada kaki baby...kenyataanya....baby akan duduk sambil mengangkang dalam baby walker...so ia akan memberikan kelainan pada tulang peha...n boleh mengakibatkan baby akan berjalan dengan agak mengangkang kelak.
'Baby Walkers are Dangerous!'
  • Baby walkers send more than 14,000 children to the hospital every year, and
  • 34 children have died since 1973 because of baby walkers.
rekod dr American Academy of Pediatrics

hah..walaupun aku tahu byk sgt keburukkannyer...tp disebabkan tok ma nyer nk suruh my raisya guna..so aku terpaksa...hemm..tp pengawasan penuh perlu aku berikan utk keselamatan raisya...n aku xkn letak dia lama2 kt dalam walker...just kejap2 jer n my raisya pn bagus gak...dia cepat boring bila lama sgt kt dalam walker...lebih suka duk atas org n meniarap..hehehe...

ha..sesaper nk join pn blh..tp kena ikut syarat kt bawah ni tau...

Syarat Penyertaan

• Jadi Follower ometomei dan add ometomei dalam bloglist anda
• Umur si comel mestilah tidak lebih 2 tahun
• Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
• Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel yang berada di dalam walker
• Ceritakan pendapat anda tentang walker tersebut (baik dan buruk)
• Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
• Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri in

Monday, October 19, 2009

raisya n walker...

happy deepavali untuk semua penganut agama hindu....

bersempena cuti deepavali n cuti hujung minggu aku, my hubby n raisya cm biasa akan pulang ke kampung...xjauh..2jam perjalanan dr k.kerian dh sampai ke sg.tog setiu, terengganu...

hemm...hari yang agak baik...n sesampai jer kt kampung...dh malam... raisya pn dh 2X bangun n tido..hihihi...kesian raisya..penat naik kereta..hemm...membeza kt atas kereta jer nmpknyer my raisya...hua..hua...

sesampai kt umah...tok ma raisya dh tersenyum lebar...tup2 dia keluarkan walker yang org kasi...hemm..xper la..yg org kasi pn kn..janji walker...bkn xmampu nk beli...tp xsmpt nk beli tup2 tgk dh ada walker kt umah tok ma dia...so xpayah ler kot beli..membazir..bukannyer lama nk guna..kejap jer kn..tp kadang2 terpk kesian gak ngn raisya...dh ler dia 1st baby...xkn nk pakai yg org kasi jer kot..hemm..

ni pict raisya kt dalam walkernyer yg sempat aku snap..bangun2 jer dr tido trus tok manyer suruh test raisya guna walker...

ni 1st time raisya guna walker...happy sangat tgk raisya cm excited nk jalan guna walker...

ha..nk kna letak bantal dulu kt depan cz raisya kecik lg..tp hemm..xsampai brp saat pn dia dh buang bantal...huhuhu...raisya xsuka bila letak bantal..myb sangkut time dia nak jalan kot...so..pas pd 2 dh xletak bantal cz tau raisya akan buang n buat penat jer kn..hihihi..
cakk..ciku..cakk..hemm..sukanye dia...seronok yer raisya mama niii...


uik...raisya tgk per 2....mcm ada benda yg menarik hati jer...nak terjah ker sana ker??!!

raisya dah maju ke depan...pintu pn dia main langgar jer..bkn main seronok bila dpt kaki sndiri...hehe...asyik jer...seronok sangat tgk raisya...

uik...naper muka raisya cm 2..hemm..fokus kt kamera mama ekkk...

hemm...first2 dapat kaki sndiri ni..raisya bkn dpt duk lama atas walker...huhuhu..kejap-kejap jer...myb dia lenguh kot...hemm..dh boring mula ler nk suruh org angkat dia kuar dr walker...huhuhu...biasa ler..nk suruh org dukung ler 2..hihi...

ha...ni aku dh snap pict raisya kt atas dukung..sempat lg snap..raisya lak dh pandai buat gaya bila tgk aku nk snap gmbr dia....tgk 2...cakk..cakk...

hah..dah duk diam pn...hemm..penat tau dukung raisya ni...dh ler dia makin berat....hemm..klu dia duk xdiam atas dukung mmg lg penat n lenguh2 tangan...even papa dia pn lh surender jer..xthn ngn karenah raisya...asal duk atas dukung mesti duduk xdiam..huhuhu....tgh aktif n sume benda dia nk tau kn...takper2...mama raisya ok jer...hehehe..

hemm..satu lagi perubahan n pengalaman berlaku dalam hidup my raisya n satu pengalaman baru jugak buat aku...

Thursday, October 15, 2009

BABY IN GOWN CONTEST



Nama : Nor Eryna Raisya Mohd Khusairi
Tarikh Lahir : 17 May 2009

Syarat Penyertaan

1. Contest ini terbuka kpd semua bloggers..Bermula pada hari ini 1 October - 28 October 2009..
( Sempena My Besday )

2. Diwajibkan menjadi FOLLOWER blog mamaalieya..and ADD link blog mamaalieya dalam bloglist anda..

3. Diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog anda.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini

4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat entry tentang contest ini pada blog anda. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby..

5. CONTEST nie terbuka untuk baby girl shaja, gambar tersebut mestilah gambar baby yang berpakaian baju GOWN. Baby korang mesti berumur 1 Bulan hingga 2 tahun ja..

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

ni untuk contest Senyuman Ceria Si Comel...ni pict2 senyuman My Baby Raisya yang telah saya snap...





Nama : Nor eryna Raisya binti Mohd Khusairi
Umur : 5 Bulan



Buat julung2 kalinya, SMILEYKIDZ ingin menganjurkan

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Hadiah yang ditawarkan adalah:

Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************

Pemenang sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50


So apa tunggu lagi???

Sertai online contest ini sekarang. :)

Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?

  • Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
  • Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
  • Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
  • Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
  • AMARAN: no link back will be disqualified
  • Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.
  • Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:
Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
  • Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
  • Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
  • Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
  • Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
  • Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
  • Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
  • Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
  • SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
  • SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
  • Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira
****************************************
Contoh gambar senyuman ceria si comel adalah seperti banner contest ni.
Ceria kan senyuman tu?
Tapi sebab anak sendiri so automatik disqualified. ha ha ha

SO apa tunggu lagi??

Jangan tunggu lama lama .. nanti lama lama.. langsung terlupa buat entri .....

@ Si Comel Berbaju Raya Contest

ni 1st time nk try contest ...lgpn baru jer join blog2 ni..hehehe..ni pict my baby time raya hari 2...sorry arr...ada pict sekali ngn papanyer...


Nama : Nor Eryna Raisya binti Mohd Khusairi
Umur : 5 Bulan

siapa2 yang berminat leh join sama..Cara penyertaan seperti dibawah:..
Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)
  • Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:
  • Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
  • Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.

Syarat Penyertaan

  • Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda
  • Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
  • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)
  • Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
  • Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
  • Klik sini untuk Q &A
Hadiah

Bagi Kategori A:

Hadiah Pertama
-Casual Meg daripada Gin & Jacqie
-Necklace by S daripada Sherry
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Bagi Kategori B:

Hadiah Pertama
-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie
-Pretty Birdie Earrings daripada Niko
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Misteri
Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics)..more info



Wednesday, October 14, 2009

bungkusan...

ari isnin(12/10/2009)...xku sangka-sangka...satu bungkusan yang ku kira agak istimewa telah diterima..opss...bukan untuk aku..tp my Raisya lerr...hemm.aku agak excited cz ia dibungkus dengan cantik n kotak yang dikira agak besar jugak..walaupn aku tahu siapa pengirimnya(my friend-AZNI)...bungkusan tu aku alamatkan kt umah tok sedara raisya...cz kt sini 2 ler alamat yang ku kira boleh dipercayai akan sampai...hehehe...biasa ler tinggal kt tempat baru..xconfidem je nk kasi alamat umah aku 2....

sampai jer kt umah..aku lak yang terover excited..hihihi..bkn per..nk tau bnda apa yg dihantar oleh kawan aku 2 utk anak dara aku ni...

ni ha kotak nyer...besar ar jugak..tp apa isinyer ekk...

tararrrrr...ada sepasang baju color oren n duit raya....tq auntie Azni cz ingt kt Raisya

ha..ni aku view kasi jelas ckit bajunyer...hemm..tp Raisya xlh pakai lg skrg..nant dah besar2 ckit baru muat n ok...hihihihi...

hemm...tp buat tkawan2 lain yang telah menghadiahkan Raisya dengan mcm2 jenis benda n baju terutama Cik Aswa n Cik Siti...aku nk ucap time kasih ler banyak2 kerana ingat kt Raisya..hehehe...aku rasa terharu gak ler bila kawan2 sudi datang kt umah mentua aku yang jauh dr umah korang n bawak hadiah besar2 n best2 sume time aku berpantang ari 2...ingat gak ekk korang kt aku n Raisya..hihihi..opppsss..lupa lak...ni kan anak sedara angkat pertama korang kn....hihihi...uik...camner lh jd anak sedara angkat lak...hahahaha..ape2 la..

Tuesday, October 13, 2009

Suasana hari raya...

ha...ni aku upload lagi gmbar2 yang sempat disnap di majlis hari raya PPSP...untuk tatapan pengunjung sekalian...


ha..ni koleksi anak2 dara kt my opis...cun melecun sume....hemm...dah xramai yang tinggal..yang lain sume dh jd mak dara dah..hua..hua..


























ha..ni antara bodyguard2 kat opis aku...hemm..ramai gak ar..masing2 bergaya sakan bila majlis raya niii...tp nk introduce ckit ar kt sini...yg pict berdua yg baju putih n coklat 2...hemm..org paling besar kt sini...bkn body yg besar tau...tp jawatannyer...kira bos kitorg kt sini arr...mcmana?hensem x bos kitorg..hehehe




















































ha..yang ni lak..kaum hawa kt opis aku..hemm..sume cun2...termasuk aku..uik..angkat bakul sndiri lak...tp sume dh jd mak budak ar...cuma gambar 4org kt atas 2 jer yg still anak dara lagi..hihihi...nmpk best kn..jgn jeles yer....

hemm..kat bawah ni aku gmbr2 yang lain2 lak..tp sume masa raya...byk koleksi...so nk kongsi kt teman ar...meriah sungguh raya tahun ni...aku lak xde mslh kn raya tahun ni..xmcm thn lepas...kemeriahan xterasa sgt cz tengah mabuk mengandung..huhuhuhu...

















hemm..kerja bergotong royong....wah..wah...jarang2 jumpa dizaman sekarang kan...walaupn katering tp kitorg stay amalkan konsep gotong royong...untuk mengeratkan silatulrahim sesama staf...