>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Wednesday, November 25, 2009

last day keje, before raya haji

huhuhu...syoknyer..esok dh start cuti...skrg dah mood raya haji..so buat teman2 blogger sekalian...SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA...raya ni aku seperti biasa akan beraya kt umah mertua ku kt setiu...umah ku xtau balik atau x (Kemaman)..tp aku rasa mcm akan balik ke sana coz ada hal yg perlu aku selesaikan..about my PARENT's..begini ler bila dh status anak sulungkan...pasti kita akan mengetuai semua hal..hope aku dapat settlekn semua hal n hope akan settle secara aman n tnpa ada tangisan terutama dalam suasana hari raya lagi kn...
hemm..tp aku xde ler plak apply cuti...hemm..myb akan ambik EL jer la nant...bkn per..takut xjd balik..takut sangkut ngn banjir or others ar...korang sume doa2 kan kesejahteraan kami n hope semua akan baik2 semuanya...buat teman2 yang buat korban 2...selamat berkorban ler ekk...raya tahun ni aku xde ler plak buat korban just buat akikah for my baby Raisya...yg 2 yang wajib dlu..korban 2 sunat jer if kita mampu kn...hemm...aku pn sebenarnya xrncang nk buat akikah utk Raisya lagi tp memandangkan mak mertua ku 2 bukan main semangat p tempah awal2 utk 1 bahagian just utk akikah Raisya...so aku teruskan jugak ler..xnk menghampakan harapan orang tua kn...xbaik tau buat org tua sedia kn...aku ni nk jadi menantu yg terbaik n seorang anak yg terbaik so kna ler ambik hati n berusaha menjadi yang terbaik...untuk kepentingan bersama gak kan..huhuhu...okla...selamat beraya ler ekk..aku pn cm blur dah...xtau nk taip per lagi..nant kan taip panjang2 korang malas lak nk melayan nyer...boring kn...okla..aku tempek pict aku ari ni..hehee..

Tuesday, November 24, 2009

"Pinky Lady Contest"

memang bagus ler puan caire buat contest ni...bersesuaian seorg pompuan...
aku nk calonkan pict ni...

ni time kt my opis tau..sempat lagi snap pict ni...hemm..saje jer snap ni xtau lak ada contest pinky lady..hehehe...xde le lawa sgt picturenyer..cz guna hp jer kan..huhu..hemm..baju2 koleksi aku mmg byk yg color pink...yg aku pakai ni sbnrnya baju raya utk tahun ni..hemm..tapi xsmpai raya haji dh melaram habis...

kenapa Pink..hemm..pink ni sinonim ngn wanita atau perempuan
warna yang sangat2 cantik n boleh buatkan seseorg nmpk sgt2 ceria, ayu n manis..
2 pandangan ku ler...tp lain org lain pndgnnya kan..atas pemikiran masing kn...
Free Signature Generator

Ibu Hadif’s Giveaway ~ Anugerah Terindah

kali ni Mrs.K nk buat giveway lak..ni bersempena anniversarynya yg ke-2..tahniah ler buat Mr.K n Mrs.K, moga hubungan kalian berkekalan ler...

hemm..kali ni giveway sal 1st baby at 1st day...hemm..sib baik ada koleksi my baby Raisya utk first day...blh ar nk dikongsi bersama teman2...


nama: Nor Eryna Raisya Mohd Khusairi
Umur Sekarang : 6 bulan ++

seperti yang mrs.K beritahu...Anak adalah Anugerah Terindah dari Yang Maha Esa...ini lah yang dinanti-nantikan oleh setiap pasangan yang berkahwin...sebagai pengikat kasihsayang dan penyambung zuriat mereka...bagi ku saat mengetahui mengandung pn dah teramat2 happy cz utk mengandung for my 1st baby mengambil masa yang agak lama..n macam2 dugaan yang dihadapi sepanjang tempoh sebelum mengandung dihadapi...dicemuh n dicaci...sangat2 sdih...

hemm...ini kn pula perasaan masa mula2 tgk my 1st baby dilahirkan...hanya dengan titisan air mata gembira ajer yang dapat digambarkan takkala melihat my baby selamat dilahirkan, terasa sungguh hebat dengan kebesaranNya dan kebijaksanaanNya menciptakan insan yang dinamakan manusia..terasa seolah-olah ingin sujud syukur padaNya..tp xmampu cz tengah kesakitan. buat nurse hanya senyuman yang dapat kuberikan buat mereka yang menyambut kelahiran my baby..tetiba aje hilang semua rasa sakit yang ku rasa sebelum n semasa melahirkan my baby pabila tgk nurse angkat my baby n tunjuk pada ku untuk bagitau jantina...wah baby girl...alhamdulillah...masa my baby mula2 menangis lagi ler ku rasa happy cukup sempurna kau jadikan insan kecil ini..my baby alhamdullilah xde per2 masalah...
takkala pertama kali menyusukan my baby pas siap dimandikannya n diazankan...wah...beginikan rasanya naluri keibuan..beginikah nikmat yang dirasakan setiap ibu...sungguh indah..sungguh tenang jiwa ku ketika itu...ketika di wad...xdpt kulelapkan mata walaupn mataku tersangat2 mengantuk..ku ingin melihat my baby sepuas-puasnya..ku ingin membelainya...ku ingin mendengar tangisan kecilnya...ku ingin memegangnya...membelek2 jari-jari kecilnya...terasa seolah2 anak kecil baru memiliki mainan yang baru...xmahu lekang dr mainannya...begitulah seolah2nya perasaan ku ketika itu...

harapan ku buat my baby...
1. Harap dia akan menjadi sebaik-baiknya insan, berjaya dalam hidup, sihat dan gembira..
2. moga Raisya akan sentiasa membuat mama n papa bahagia n gembira
3. semoga Raisya akan menjadi pembimbing buat adik2 nya kelak bersempena dr maksudnya Raisya :Pemimpin raja...
4. Semoga Raisya xlupa pada jasa mama n papa dan sebagai tempat mama n papa bergantung harap kelak...

now..Raisya dh besar pn..dh pandai berdiri sendiri....(Selingan ajer)

buat ibu2,mama2,mommy2,mak2 yang nk join this giveway n nk tau syarat2 nya just klik kt sini

Free Signature Generator

"Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B

ni lagi satu giveway..dh lama add n follow this blog..baru kali ni sempat buat pos...hehehe...yang ni dianjurkan oleh mama Ecah sempena birthday ecah...

so kali ni aku pertaruhkan pict raisya yang ni lak...walaupun comot...tp stay comel n cute...

nama:Nor Eryna Raisya Mohd Khusairi
Umur : 6 bulan ++

hemm...nk tau sal myRraisya ni...hemm..ni ler anak pertama mr.khusairi n mrs.lisa yang agak lama kami tunggu kehadirannya...uols nk tau...my Raisya ni tersangat2 suka ler kt color biru..tp i lak as mamanya suka tgk my raisya pakai color2 pink...isk..isk...bertentangan lak ngn favoritenya...sib baik ler my Raisya xpndai memberontak..hehe...hemm..mesti korang pelik kn i ckp my Raisya like blue...hemm..dh byk kali i cuba uji my Raisya ni...i letak kan brg2 color biru n pink or others color...huhuhu...yg jd pilihan utk di ambik buat main just color biru ajer..yg lain xbrp nk layan arr..n my Raisya also like bergambar...tgk pict2 dia semua posing2 nya cm best utk dilihat n utk dipamerkan utk kalian....

hemm..korang nk tau hadiahnya...hemm..hadiahnya telah disponser oleh CUDA n MAMA REEN sgt baik hati n setelah meneliti baju2 n others yng dihasilkan olehnya...sgt2 menarik hati n kt bawah ni antara yg sgt menarik hati n unik...lg lak,suka sgt ngn color putih n hitam...klu i dpt nk letak ler nama PAPA, MAMA n RAISYA kt baju2 2...yg color pink 2 unik gak..sesuai utk baby girl..sesuai ngn color n design nyer...

















Sunday, November 22, 2009

Pinkyfrogshop Giveaway Day

ni ada giveway lagi..kali ni dari pinkyfrogshop...banyak kraf yang dihasilkan n semua unik n comel...sungguh menarik hati... so sesapa nk join just klik sini

antara koleksi pinkyfrogshop yang saya suka ..hemm..tgk bawah....menarik n cantik2 semuanya kn....




Pink RidingHood Hairband



Rose Hairband saya suka hairband kat atas ni..unik la n lawa sgt..









Bella Baby Booties

booties ni pn comel gak cz pink color...suka sgt color pink...





slipper hair clips ni pn lawa gak..unik kn...tetiba jer sliper ada kt kepala...hihihi..










baby bottle cover yang ni lawa gak tau...











Free Signature Generator

MY BIRTHDAY GIVEAWAY !!! (M-B-G)

STICKY MODE till 22nd Nov
untuk entry terkini sila scroll ke bwh yer...

Ada giveway lagi ni untuk para ibu2, mama2 n ummi2 semua...saya ni mmg tersangat berminat ngn CD tp xde lg koleksi untuk my Raisya...huhuhu...belum berkesempatan memiliki n membelinye lagi ar...so hope join giveway ni dapat kt saya..hehehe...dpt ler saya memulakan koleksi CD....
so pada kengkawan ku semua..jom ler join giveway ni....sehingga 22 November 2009 jer tau...ni bersempena birthday Pn Sarah kita ni hah...
syarat-syaratnyer uol stick kt bawah ekk...


..........
Sila copy & paste contest banner M-B-G :)

..........



Bersempena besday ku yg ke-...ehem2 hiks :)... pada
22.November.2009
yg bakal tiba xlama lagi neh...
maka dengan besar hatinya saya sbg tuan rumah menjemput
bloggers semer untuk dtg memeriahkan
BIRTHDAY PARTY GIVEWAY :)

ku ini... Cara-cara nak join? Sonang ajooo...

.......................................................................................
Syarat-syarat penyertaan:
.......................................................................................

1-- Terbuka pada sesiapa sahaja diluar sana
yg berminat dgn CLOTHDIAPER
.

2-- Buat 1 entry
STICKY MODE sehingga 22 NOV 09,
tentang
M-B-G beserta dengan link banner diatas.
(sila copy paste kan shj ke entry blog & side bar blog anda )

3--
Ajak kwn anda ramai2 join PARTY ni...

4-- Mesti jadi
follower 'sarahrahim.blogspot.com' @
'clothdiapers-n-all.blogspot.com'

5--
2 pemenang bertuah yg terpilih akan memenangi hadiah berikut:
----------------------------------------------------
{hadiah 1 : babyland printed CD }
{hadiah 2 : babyland bright color CD }

----------------------------------------------------
.
.
.

Haaa simple aje kan...
Ade lagi....

.
.
.


6-- Jika anda pengguna clothdiaper, sila ceritakan juga pengalaman/testimoni/kenangan manis anda menggunakan CLOTHDIAPER beserta picture anak anda memakai CD yg plg comel sekali :)

7-- 2 cerita terbaik yg terpilih akan memenangi hadiah berikut:
----------------------------------------------------
{hadiah 3 :
coolababy velcro CD with wetbag}
{hadiah 4 :
coolababy snapbutton CD with legwarmer}

----------------------------------------------------

8-- Last sekali jgn lupa tinggalkan msg & link anda supaya anda tidak tercicir utk disenaraikan, pemenang akan di umumkan selepas 22 Nov 2009 :)


Soooo tunggu apa lagi...mana tau jika bertuah dpat 2 kategori hadiah sekali gus :)
Free Signature Generator

why me...why my family...why..why...

mengapa?mengapa?mengapa?
why? why? why?

bila perkataan ini disebut n dipersoalkan...mmg banyak yang boleh kita katakan n kita soalkan...tp inilah yang ingin aku kongsikan sedikit sukaduka yang aku hadapi sejak akhir2 ini..

1.Mengapa setiap pertemuan itu diakhiri dengan perpisahan?-hemm..bg aku klu perpisahan itu adalah kematian itu adalah lumrah kehidupan manusia..tp perpisahan secara penceraian..ini yang membuat aku tidak boleh menerima kenyatan kehidupan ini...apa akan terjadi pada insan2 yang tak berdosa(Anak-anak)..adakah mereka berfikir sedalam-dalamnyer sebelum semua ini terjadi...
2. mengapa adanya kebenciaan dalam cinta yang dibina?
2.mengapa ianya terjadi pada aku?-setelah suku abad aku hidup dialam maya ini, mcm2 yang terjadi pada ku..aku sudah muak dengan mslh dan ia sentiasa terjadi pada aku..tp mengapa...
3. Mengapa ummi n ayah kami?-oh ummi..oh ayah...tidakkah kau berfikir apa yang tersirat dihati sanubari anak-anakmu...kami tersiksa wahai ummi..ayah...kami sengsara dengan semua ini...sejak kami kecil sehingga sekarang..kalian xpernah aman lama...kami sentiasa dilanda kesedihan sejak itu..kami terasa terasing dari kalian bila kalian sedemikian....kami tertekan..apa yg akan terjadi selanjutnya wahai ummi..wahai ayah...
3. mengapa ada insan ke-3 yg selalu mengambil kesempatan ke atas permasalahan kami ini...?..aku geram..aku benci pada insan yg suka mengambil kesempatan pada kelemahan orang dan sentiasa mencari keuntungan untuk diri sendiri...mengapa Kau wujudkan orang2 sedemikian di alam maya ini...inikah dinamakan dugaan wahai tuhanku....
4. Mengapa Kau sering menduga ku dengan semua ini.?..oh..aku sangat2 sedih bila memikirkan dugaan ini...apa yang ku fikirkan hanyalah adik-adikku..bagaimanakah mereka nant...dapatkan mereka menghadapi semua dugaan ini...
5.Mengapa ia terjadi dikala aku masih inginkan sebuah keluarga yang aman damai?-aku ingin kan seperti sebelum ini....aman damai...takkala pulang ke kampung kedua org tua menyambut aku dengan riang..bersantai sambil bersuka ria...adakah aku xkn jumpa lagi dengan keindahan seperti itu selepas ini....dimanakah akan ku cari ganti suasana seperti ini..
6.mengapa?...mengapa semua ini terjadi bersempena hari lahir ku yg ke-25 (26 November 2009) ini...adakah ini hadiah yang akan ku terima n hadiah yang membuat ku tidak akan lupa buat selama hidup ku ini...




Free Signature Generator

feltwishes giveaway..



ni ada giveway lagi....hemm..tp aku join last minute ar ni cz dia tutup arini..22 November 2009..hehehe..cuba nasib jer...tp aku minat sgt bila tgk2 kraftangan yg dibuat oleh insan2 yg memiliki kekretifan yang unik ni...giveway kali ni dianjurkan oleh Siti Nurulhaida bt Ramlan..

hemm..nk citer n komen sal kraf yg dibuat...nmpk sangat unik n menarik ngn warna2 ceria..warna warni lagi 2...comel sangat2...untuk produk2 lain yg dihasilkan pn sangat menarik hati ar..geram sgt2...cute miut lagi 2...isk...sangat kreatif n sgt pandai dalam mengabungkan warna2 dalam penghasilan produk..sgt2 teringin nk blaja...tp xtau nk blaja kt mana ar...hehehe...



Free Signature Generator

Thursday, November 19, 2009

CONTEST - "Im Yours"

hemm.sempena ngn my birthday ke-25 hari 2 gak...hehehe..per2 pn tahniah buat lya yg sudi menganjurkan contest ni...moga perkahwinan kalian kekal ke akhir hayat...hemm..nk join gak contest ni wlpn aku kawin hari 2 xde pict romantik @ yg best dilihat...huhuhu..sgt sedih bila cite bab pict kawin ni...cz aku mmg xbyk koleksi pn...xcm org lain..mungkin majlis ku yang tersgt2 simple n dlm bdgt yg tersgt2...hu ok ler..i'm happy..but i'm jelous ngn org yg ada koleksi yg best2 utk dilihat..
Bahagian a
ni ar anta pict yg aku rasa agak romantik ar..bkn per..kami ni susah ckit nk bergambar dulu2...hihihi..nk wt aksi2 cun2 n romantik lebih2 mmg susah...jaga adat ar kiranyer...hihihi...perasan baik lak aku ni..hahaha...hemm..ni kira romantik ar cz posing kt tempat org wt date...kt taman kn..hihihi..kami lak jenis yg jarang dating sejak sebelum kawin so pas kawin baru nk dating..hihihi...

untuk buniknya majlis yg sgt2 simple n semua dibuat sendiri termasuk pelamin...just sewa baju ajer...tp ia cukup bermakna buat kami...

untuk bahagian c ar...
ni masa birthdaynya yg ke-26..tahun lepas..siap blh wt muka lucu lagi ekk...wlpn kek xbesar tp aku dh gak kasi suprise kt my beloved...
ni lak hobinya...memancing...so apa lg...bergaya dengan hasil tangkapan arrr...

ni paling aku suka...hemmm..aksi my hubby time bg raisya susu...
yang ni time main ngn raisya masa p kt lapangan terbang pangkalan chepa..sempat jer aku snap pict ni...nmpk happy gud lucky ar anak n papanya....

nk citer pasal kami...hemmm..dipertemukan secara tidak sengaja bila my hubby dulu cuba nk adjust kawan aku...tp tup2 ter'adjust' aku lak...kami ketika itu masing2 tengah frust ngn kekasih lama...so kami ambik keputusan utk lupakan yg lama n buka buku baru.nk tau cmner dia lamar ku..hehehe..just cm gurauan jer..simple jer ayatnyer "JOM KAWIN"..tup2 dia bawak mak n ayah nyer jumpa my nenek n atuk..terus diorg setuju..senang n simple..xde ayat2 bunga2 pn...uols nk tau tak kami xpenah dating n cuma bercinta utk 2bln lebih aje..bab2 dating n cinta bagai nk 'rock' pn pas kwin...myb sbb 2 gak kami lambat dikurniakan cahayamata..ia membolehkan kami mengenal hati budi masing2 yg xsempat kami kenal sebelum kawin..tp saat 2 cukup seronok n happy sangat2...tq my hubby cz telah membawa ku bersama dalam hidup mu n telah jadikan ku penyeri hidup mu...moga kita kan kekal selamanya...
per yang aku terpesona ngn my hubby..bkn kerana rupa..tp kerana kejujurannya utk bersama ku, xpernah marah aku teruk2 even jentik aku,yg paling penting aku suka bila my hubby xmerokok...sgt susah dizaman sekarang nk cari lelaki yg xmerokok...
pengorbanan my hubby lak, dia sentiasa bersama aku xkira dalam situasi per pn...dia sentiasa jd penyokong aku setiap kali musibah yg melanda..terutama time aku nk bersalin...dia sanggup xtido utk 2 mlm hnya kerana risau ngn keadaan ku...n dia sanggup tingglkan kerjanya yg dh sememangnyer cukup2 stabil semata2 nk berada disisi ku n my baby...tq papa..

sesape nak join blh lagi...contest tutup 26 November 2009 tau...nk tau syarat nyer just klik kt sini
Free Signature Generator

Giveway-Miezcraftshop

HEmm..selongkar punya selongkar blog org...tup2 jumpa blog Miezcraftshop.uikk..ada giveway..hemm..bkn pe suka betul aku tgk blog2 org2 kreatif ni...cz mereka ni hasilkan benda2 yang menarik n bagi aku xpenah terpk di benak fikiran ku ni...hemm..so korang nk join giveway ni just klik Entry ni ekk...tarikh tutup 30 November 2009 yekk kawan-kawan...


Free Signature Generator

Wednesday, November 18, 2009

Buku Inspirasi Contest

Hemm...yang ni contest lain dr yang lain..kali ni contest dianjurkan oleh Masayu Ahmad...hemm..i Like It..Buku yang saya suka..yang ni "Buat Duit Dengan Blog"..hemm...pe komen semua...ok kn..2 pn klu dpt ar.....hehehehe

caranya cukup senang, cuma kna pk ckit2 ar..xbyk pn nk kna pk cz kna jawab 2 soalan kn....

Jawab soalan mudah berikut:


1.Apakah status anda kini?

a.Wanita bekerjaya


2.Apakah impian anda pada masa hadapan?

1. Mahu menjadi seorang wanita yang bekerjaya yang cemerlang disamping memiliki bisnes sampingan samaada secara online atau sebaliknya agar dapat menjana pendapatan yang lebih baik bagi membantu meningkatkan taraf hidup keluarga. tapi buat masa sekarang masih tercari-cari ilham item yg ingin dipasarkan....Klu boleh nk buat bisnes secara online sejajar dengan perkembangan zaman sekarang yang lebih kepada teknologi dan bersesuaian dengan kerjaya saya sebagai Programmer di tempat kerja, yang mana komputer selalu didepan mata setiap masa..
2.Ingin menjadi isteri yang solehah kepada suami dan ibu yang cemerlang,terbaik,dan sebagai model kepada anak-anak dimasa akan datang agar mereka lebih cemerlang dan berjaya serta dapat mengimbangi tugas sebagai pembantu keluarga dan ibu anak-anak saya.
3.Ingin menjadi contoh kepada org disekeliling(keluarga) dengan berbagai kejayaan yang diperolehi nanti dan model kepada adik-adik yang masih kecil...seterusnya dapat berbakti kepada kedua ibubapa saya n kedua mertua saya...Insyaallah...

so pada kengkawan yang nk join j n lihat syaratnya sila lah ke entry ni....
Free Signature Generator

Contest - Aksi Si Comel




Contest lagi...ari ni tetiba jer ada masa nk buat post utk contest2 yg belum aku join...hehe...ni lagi satu contest yang aku nk join....Contest-Aksi Si Comel
aku pertaruhkan yang ni lak...
**
**
Nama :Nor Eryna Raisya Mohd Khusairi
Tarikh Lahir : 17 Mei 2009
Umur : 6 Bulan
Aksi : Raisya tengah usaha tarik tali kamera aku....saja main rebut2 ngn aku (MAIN TARIK TALI) n dia nk buat mainannya ar..aku lak xmengalah..so dahinya berkedut2 ar...cz dia tarik xdapat2 gak..hehehe...tp aku smpt gak snap muka dia yg berkedut 2...
**
**
hemm..untuk cadangan bagi memajukan n memantapkan lagi bisnes uol...Hemm...blh ar buat sale time2 nk raya,akhir tahun ker ...xpn buat diskaun harga utk yg jd follower uol ar.....ok tak cadangan ni...
**
**
Hadiahnya best gak ar...ditaja oleh
Comel Lote Collections & Muslimah Online Shop

sesapa nk join n nak tau syarat2 nyer just link pada entry ni.


Free Signature Generator

Baby With Car Contest

"Baby With Car Contest"


Contest lagi..so aku pn nk join gak..heheheeh..Kalau Korang nak tau...Raisya ni suka sgt bila dapat naik keta n dia akan slalu pegang dekat cermin tingkap keta bila naik keta..so kitorg terpaksa ar buka tingkap...kekadang risau gak kn cz bahaya bila bukak tingkap..takut2 per2 yg xpatut terjadi ar...tp stkt ni xde lg ar yg pelik2 jd...aku sentiasa mengawasinya...kali ni aku pertaruhkan pict yg ni lak...suka sgt ngn this picture...look sungguh unik n nampak my baby sungguh sopan kt dlm pict ni...

Nama Baby: Nor Eryna Raisya Mohd Khusairi
Umur : 6 Bulan
Jenis Kereta : Perodua Kancil
Kelab : Dulu Ada Join Tp Skrg xTau Wujud Lagi Atau tak..hehehe(ADD Garade)
Kategori 2 : Aksi Paling Sopan

Contest nih terbuka pada 2 kategori dan setiap kategori ada pemenang untuk baby boy and girl untuk 1st Place, 2nd Place and 3rd Place. So akan ada
12 PEMENANG

Kategori 1
..: Aksi Paling Berani :..

Kategori 2
..: Aksi Paling Sopan :..

1 Hadiah untuk 1 Pemenang


Cara-caranya:
  • Buat N3 di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambo anak anda ngah berposing baik punyer kat keta. Keta hendaklah yang telah diluluskan oleh puspakom dan mempunyai no. enjin.
  • Anak anda leh berposing dimana2 bahagian keta mengikut kreativiti anda dan kebrutalan anak anda
  • Anda leh gunakan keta sendiri atau keta sesapa jek untuk dijadikan latar posing gambo anak anda.
  • Jarak antara model dan keta mestilah tidak lebih 1cm. Maknanyer kena la bersentuhan ngan keta tuh.
Ok! Itu jek yang perlu ada dalam gambo anda. Yer la slalu baby asik ngan keta sorong, walker, katil baby so kita advance skit hehehe~

.. : TERMA DAN SYARAT :..
  • Terbuka kepada semua pem'blog'2 sekalian [yer la mesti la ada blog kalo tak camner nak wat N3 kan? erk!]
  • Of kos anda kena memenuhkan bahagian Follower blog kami hehehe [Jadi follower la tuh] dan Add blog kami dalam blog list anda
  • Letak banner contest di sidebar blog anda. Banner mestilah di'link'kan terus pada contest nih
  • Letak gambo anak anda beserta nama, umo, jenis kereta dan kalo anda ahli kelab memana keta letak la skali ek [Jenis keta dan samada anda ahli kelab atau tak, x ada kena mengena ngan pemilihan pemenang.. cuma kami sesaja nak tau hehehe] Dan jangan lupa anak anda dicalonkan untuk kategori mana.
  • Terbuka pada kekanak yang berumur 5 tahun kebawah pada tahun 2009
  • Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya kami leh menjengah N3 anda
  • Pemenang akan dipilih berdasarkan of kos kecomelan [sumer baby comel kan] dan gaya posing [mengikut kategori]
  • Juri-Juri jemputan khas adalah terdiri dari ahli kelab PROSBOC. So adil pada sumer sbb dorang tak kenal anda dan anda pon tak kenal dorang. So diorang 100% akan pilih berdasarkan pada gambar.
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 Disember 2009 pukul 11.59 mlm.
Top 5 bagi each kategori akan diumumkan pada 5 Disember 2009 dan Pemenang akan diumumkan pada
7 Disember 2009

Free Signature Generator

Tuesday, November 17, 2009

SukaNYa...

Syok.n.Suka...
Aku dapat giveway dr Baby Snowdrop...teruja sgt cz ni ler first time aku dpt sejak join contest n giveway ni..huhuhu..so happy n really..really excited....
**
**
**
tq to Baby Snowdrop cz anjurkan Baby Snowdrop's Giveway


Free Signature Generator

Sunday, November 15, 2009

~MY SWEET LITTLE SHOP GIVEAWAY~


hemm...ada giveway lagi...
so sesaper nk join this contest..sila2 ler...just follow syarat2 kat bawah...yg ni sgt simple n senang tau...Giveway ni bersempena pembukaan onlinebabyshop
tau....


TARIKH TUTUP SAMPAI 30 NOVEMBER 2009 aje....opss...akak Reen kita dh tukar tarikh ler baru ler plak..katanyer sempena raya haji arrr...so tarikh barunya 20 November 2009

Syaratnya :
1. jd follower my sweet little shop n add my sweet little shop dlm bloglist korang
2. letak banner atas ni kt sidebar korang n link sekali ke giveaway nih
3. wat entri psl giveaway nih
4. jgn lupa link back ke blog my sweet little shop
6. tgalkan link da siap kt ruangan komen.

Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah...so nie cam lucky winner ler...Seramai 3 orang pemenang bertuah akan dipilih..so kawan2 tunggu aper lagi..meh ler join giveaway nie...

Free Signature Generator