>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Thursday, April 29, 2010

CITER RAISYA 11 bulan

dah lama xbuat entry sal My bb Raisya kn...hemm..bulan 5 ni dh masuk 1thn dah my bb Raisya..kejap jer rasa...isk.isk...masa berjalan dengan begitu pantas...

hemm..byk perkembangan positif yg berlaku n yg telah raisya berjaya laksanakan...
hemm..dh blh jalan jauh..siap pusing2 lagi tau..best jer tgk bb kecik dh blh jln..rasa cm semalam baru melahirklan anak mama ni..dh besar pn sekarang yek..dh blh main kejer pn ngn Raisya...wah terujanyer...
hemm...raisya pn dh boleh main panjat tangga n katil tau...isk..cm xcaya jer...mula2 tu xperasan gak sbb kt umah xde la lepas dia kt tangga wlpn umah aku aku ada 2 anak tangga...hemm..aku perasan dia blh panjat tangga time p umah tok sedara/pak sedara aku ar..letak kt bawah jer.uikk..dh naik 4 anak tangga..lor..masa bila la plak pandai naik tangga ni..hihihi...kejap jer dia blaja kn..syukur...perubahan yg agak memberangsangkan..mama harap raisya akan sentiasa membanggakan mama n sentiasa dengan perubahan yg positif..
perlagi ekk..raisya blh buat......hemmm..
ha'a..raisya dh blh tepuk tangan,,bila ckp tepuk tangan dh blh tepuk pn...lagi satu dh boleh buat joget2 n nari2..isk..isk..budak ni...blaja dr mana ni...bila dgr jer lagu mula ler buat gedik2 cm menari...cute jer tgk..hiihi...korang bayangkn sendiri la ekk...

hemm...ni aku xtau blh xupload pict kt sini yg sempat aku snap bila raisya dh 11 bln ni..sbb ari2 xblh kn...hemm..kn aku dh ckp..mmg xdpt upload...jeng..jeng..xtau mana silapnyer...huhuhu..sakit hatiiii

Tuesday, April 20, 2010

PERGINYA SEORANG INSAN...

SESUNGGUHNYA SETIAP INSAN YG HIDUP PASTI AKAN MATI..SESUNGGUHNYA SETIAP PERTEMUAN AKAN BERAKHIR DENGAN PERPISAHAN...ITULAH LUMRAH KIHIDUPAN YANG TELAH ALLAH TENTUKAN UNTUK SETIAP CIPTAANNYA...

hari Ahad 18 April 2010...perginya insan yg amat aku sayangi,amat aku sanjungi, amat aku hargai dalam hidup ini..walaupun bukan dia yg melahirkan aku..tp dialah yg membesarkan aku dengan sepenuh kasih sayang...dengan penuh kemesraan....kehilangannya amat besar ku rasakan....

namun perginya begitu tenang...setenang awan yang berarak,,,pergi meninggalkan seribu kenangan buat insan2 disekelilingnya....perginya meninggalkan seribu pengorbanan...semoga rohnya ditempatkan dalam golongan yang teristimewa dan terpuji disisi Illahi...amin

al-fatihah buat Minah bt Awang Ngah..nenek ku yang amat ku sayangi....

Thursday, April 15, 2010

contest..contest..contest

bukan nk buat contest tp nk citer contest2 yang dianjurkan oleh pemblogger2 handalan...huhuhu...sungguh banyak contest n giveway yg dianjurkan....tp aku lak sejak akhir2 ni selalu sgt sibuk ngn kursus sampaikan pict2 yg aku snap utk contest xsempat diupload sekali gus xdpt ar nk menjoinkan diri...sungguh frust bila byk contest2 xdpt join..bukan mengejar hadiah tp nk mengejar keseronokan bercontest...syok..dpt member ramai disamping blh tgk mcm2 pict contestant yg di calonkan....huhuhu...tp kina hampeh jer...nk bukak blog pn cm malas cz mmg xsempat nk membelek nikan pulak nk buat entry nk join contest..nk kena cari pict lagi...huhuhu...mmg xsempat...


Monday, April 12, 2010

Dah Abis Kursus BTN

akhirnya berakhir sudah kursus BTN..sangat2 la best walaupn sesetngah program xdpt aku join akibat masalah kesihatan...huhuhu...agak terkilan gak arrr..tp aku xh paksa diri takut makin teruk...susah diri sndiri n org lain lak..

penat!!!??

mmg penat tp selepas keluar aje dr kem...time dlm kem...sikit pn xterasa..perasaan seronok menguasai kan...di samping teman2 baru yang sentiasa bersemangat membuat diri yg penat n letih hilang ngn keletah2 mereka...syok..syok...n sgt2 syok....huuhuhu

hemmm..reaksi raisya bila tgk aku...huhuhu...sib baik dia nk lg p kt mama dia tp cm xmesra sgt ar.hehehe.aku pn rasa lain jer...dh tinggal lama kn..mesti kita akan rasa lain bila jmpa kan..tp semua ok alhamdulillah...but my raisya nmpk terlalu rapat ngn my hubby n neneknya la.huhuh..ngn aku xnk sgt ar..xper..slow2 kn..dia nk biasakan diri mulakn...

hemm...hari ni aku xp keje..disebabkab keletihan melampau...heheeheh...esok aku akan kembali ke pekerjaan asal ku...caiyok..caiyok..


Tuesday, April 6, 2010

1st time tinggalkan Raisya Lama

bersiaran dari kg sg.tong, terengganu...emmmm..esok..aku start kursus BTN..huhuhu..sedih pn ada bila pk kan about my Raisya...yele xpenah tinggalkan dia lama kn...risau pn ada wlpn yg menjaganyer neneknya sendiri...biasalah anak namanya kn..sesper pn risau kn..
korang rasa cmner la gayanyer nanti ekk...aku lak cm xbrp seronok jer nk p kursus ni walaupun orang kata best..hehehe.hope ok la..n xterlalu memenatkan...dh lama aku xbuat kerja n aktiviti teruk...urat saraf aku pn dah lama beku bab2 lasak ni....hihihi...di tambah urat2 time bersalin ari2 yg belum pulih sepenuhnya...akibat xberpantang sebaik2nya...asyik langgar pantang..bila ada aktiviti cmni baru a terpk sakit n teruk..hehehe...
oklah...per2 pn doakan aku ok sepanjang kursus tersebut begitu gak ngn My Raisya..hope dia xtercari2 mana mama dia p selama hampir seminggu...

okla..nk solat pas2 nk tdo ar..esok pagi2 lagi nk bertolak ke Kubang kerian lak...huhuhu..penat2...tp demi anak kn..