>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Thursday, January 21, 2010

Aku yang Busy....

dah lama xstory2 kt my blog ni...dh banyak yg lost citer..huhuhu...sejak akhir2 ni, mmg aku tersangat2 sibuk dengan kerja n my Raisya...dalam jangka masa 2 gak lak banyak benda yang terjadi kt kami....

jom tgk picture sambil2 baca my story-mory...

wajah kesayangn ku...raisya..

ceritera kami...

1st
Raisya dh boleh bertatih ckit2 dah...hemm...nk upload jer pict...so korang layan jer la ekk...nk letak video pn tgk ler mood aku cmner..huhuhu...
ok..aku letak jer la ekk...tgk gelagak my raisya yekk..

video
video 1...raisya jalan

video
video 2-raisya jalan...

2nd
nyer..about my Raisya gak...hemm...entah naper lak tetiba deman selsema...tp yg dahsyatnyer berlarutan...badan panas cm bara api jer..aku yg dukung dia pn smpai berpeluh2 cz terlampau panas...mana taknyer suhu mencecah hampir 39darjah celcius...fuh..kalah org besar punya suhu..huhuhu..hemm..makan ubat pn stay xkebah2...sampai p 3 klinik...termasuk kt kecemasan...tp my Raisya stay sama...Risau giler ar...dh ler aku dh 2 mlm xtido...ari ahad lak dh ambik cuti...huhuhu..mmg risau sangat2...takut jadi benda lain kn...so kami ambik keputusan balik kg...sekurang2nyer klu per2 jadi orang tua ada..2 ler pentingnyer orang tua...hemm...ari isnin p klinik kt trengganu...hemmm...doktor cek,..rupanyer bengkak kt tongsil...2 lah faktor my raisya xsihat n xkebah2 dari demam...sian my Raisya 2-3 hari xmakan n xminum just minum air kosong jer...dah makan ubat doktor bagi..petangnyer dah boleh isap susu..alhamdulillah...demam pn dh reda sikit...mlmnyer...Raisya pusing 1 toto myb dia lenguh badan..abis pusing sampai kami tido just kt tepi2 jer...huhuhu...sian pn ada..lucu tgk gelagat dia tdo pn ada...hihihi..

3rd
hemm..aku dah start p klas yg Hai-O anjurkan...alhamdulillah banyak ilmu yang dapat aku jadikan panduan untuk bisnes n untuk kehidupan ku seharian...hemm..kelas ari selasa...kelas ilmu n ari jumaat kelas sistem n produk....syok gak ar...dapat jumpa ramai businessman n women yg dah berjaya n yang baru nk bertatih cm aku ni...hemm...dlu agak susah untuk aku yakinkan diri dengan bisnes ni..tp selepas aku mengenali n berkawan dengan mereka2 yang dh berjaya n atas keyakinan aku untuk tingkatkan taraf hidup ku sekeluarga seterusnya..aku turut sama bersama2 berjuang bersama mereka...moga aku akan turut sama berjaya n bertuah seperti mereka....bak kata orang tua-tua...dimana ada kemahuan..di situ ada jalan...Allah sentiasa membantu umatnyer yang sentiasa berusaha ke arah kebaikan...insyaallah aku pasti akan berjaya atas bimbimgan upline2 ku...amin....korang pn doakan kejayaan ku yekk...

hemm..seterusnya akan ku sambung dalam entry seterusnya yek..tgu....aku nk edit psit lu la...hehehehe...



1 comment:

  1. Comelnye Raisya....jom tgk CD QQbaby Snazzy Minky yg baru....harga yg berpatutan.

    http://babymamapapae-store.blogspot.com/

    Salam Perkenalan.

    ReplyDelete