>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Thursday, December 8, 2011

windu nk blogging.....huhuhu

lama giler mama story mory dalam ni...hemm...mcm2 kejadian sepanjang tempoh 2...ada yg gembira ada jugak yg duka...huhuhu

cerita gembira...hemm..kete mama dh siap dibaiki n roadtax dh di sambung...so sonok leh jenjalan,....tp yang duka..mmg betul2 duka nestapa ar...huhuhu..pedih menusuk jiwa kalbu mama ni...huhuhuu...xsanggup rasanya nk bercerita...tp klu dipendam nanti luka berdarah lak kan...mama lak jenis suka lepas dengan bercerita...biar lega dihati...

hemm..korang nak tau ker? ceritanya sal kerjaya mama la...hemm..mama dh lebih 3thn keje kt sini so sepatutnya dh sah jawatan la...so sbb mama ada problem ngn exam ari2 so xdapat mama nk disahkan...n bila dh lepas exam ada masalah lain la plak yang timbul...adusss...besar sungguh dugaan yang diberiNya utk mama....hemm...mama xperaku oleh ketua jabatan...reasonnya mama bergantung keje ngn org lain...uikkk...xpaham mama...katanya sejak staf 2 xde tahun ni prestasi keje mama merudum...xpaham mama tang mana yg jatuh...xbuat keje ke haku?byk sgt ker jasa staf 2 yg buat mama bergantung ngn dia..rasanya time staf 2 ada mama mmg sakit jiwa tgk keje dia...tup2 bos kata mama bergantung ngn dia...adoiiii xpaham mama...sebak xyah ckp la bila bos ckp cm2...plg xbest bila bos ckp mama xbergaul mesra ngn semua staf...n buat gap ikut like mama xlayan staf bawah..adussss..xpaham mama...mana silap mama..setahu mama la...xpenah mama lawan mana2 staf lebih tua xpenah mama buat gap..mama ni masuk group n buat mama ni staf plg rendah bila ngn yang lebih tua..yang lebih muda mama buat kami setaraf...xpenah nk gap org...klu nk gap org xde member la mama...pastu hal keje bos ckp mama xbantu keje staf bawah..adusss...lagi xpaham..walhal daku turun pdg skali buat filling, fotostat...n mcm2 ag..nk bg keje kt staf pn mama tnya dlu sibuk ke x...klu sibuk mama yang buat..cmna bos ckp mama xbantu staf...sungguh2 xpaham mama...sedih bukan kepalang...xtau dr mulut sape yg berkata2 menyampaikan cerita mama berperangai cm2...mama ni xpenah rasa diri ni lebih besar dr org lain...sentiasa duduk ditempat plg kecik n mmg pn mmg dah2 sah kecik kn...huuhuhu...mungkin Allah nk duga mama mcm...moga mama lebih tabah n lebih kuat berusaha...

p/s :::::----kawan2..doakan kejayaan mama yekkk...doakan mama agar lebih kuat n sabar untuk terus berkhidmat di sini..if ada peluang n ruang yang lebih baik mungkin mama akan undur diri dr sini...xsanggup dinilai seperti ini...sangat2 memalukan bila kita dinilai seperti itu...seolah2 mama ni makan gaji buta sepanjang tahun ni...huhuhu