>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Thursday, August 9, 2012

Raya dh dekat tapiiiii

alahai...sedar xsedar kita dh berada dipenghujung bulan ramadhan dan maka dengan itu..raya dh sangat hampir..lebih kurang 9hari je lagi...huhuhu...sgt2 xbrp nk teruja raya tahun ni..xtahu kenapa...byk sebab kot..myb sebab mama dr awal smpai akhir ramadhan byk duk berdua with my raisya n kemeriahan nk buat kueh raya pn xde cz xde pembantu aka peneman..huhuhu

 biasa tahun-tahun sebelumnya mama bersama my sis layan buat kek..mama adun..terap my sis n kami sama2 bakar n sama-sama susun..sonok xyah cakap...huhuhu..n biasanya time cmni dh banyak jenis dh settle...klu almond london 2 mmg dh lama settle tunggu 3 hari sebelum raya just celup coklat jer...tp 2 la..tahun ni xdenya...sorang diri bertungkus lumus membaking...klu xbuat nant umah mentua n umah my ummi xde hape la...semua duk harap mama sorang jer...adik2 pn dah start bising bola dgr mama xbuat apa pn lg...huhuhu...baju raya pn xsettle ag ni..nk jahit beads r...kosong giler n xcantik sangat...so nk la berseri ckit kt baju 2...n baju anak semua mama order je takat ni...yg lain mr papa ckp nk beli termasuk yg mama punya utk jeans, kasut n h/beg...huhuhu...semua serah kt dia..sebab mama tau dia tau citerasa mama...tahun lepas pn papa yg beli h/beg n kena dengan citarasa mama r...

okla..xde ape la nk story mory...mlm ni nk fokus kt beads jap..pastu esok mau operasi biskut raya memandangkan kt sini dh start hujung minggu...esok nk start ngn biskut almond london lu..pastu tart nenas...mlmnya nk buat semperit...huhuh

hajat hati nk buat jenis crumble cmni...tp mesti byk pakai manik n lambat bg yg xbiasa cm mama ni...huhu