>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Thursday, July 10, 2014

Salam Ramadhan 1435H

harini dh masuk hari ke-12 ramadhan...huhuhu..agak lewat utk mama ucapkan salam ramadhan kot...
lama jugak tak menaip kt sini...agak sibuk n suka menyibukkan diri kan...
Ramadhan tahun ni cm biasa byk program nak dibuat...huhuhu...1st nk kena settlekan baju raya kami sekeluarga...sib baik awal2 lg dh beli kain..klu tak lg la pening duk pk nk cr kain...tp setakat 12 ramadhan ni mmg baju sedondong kami sekeluarga belum dijamah...aduss...dh sakit perut pk sal baju raya
Second program...nk buat kueh raya la...huhuhu..tahun ni ingt nak buat beberapa jenis jer..xmo byk jenis tp dlm kuantiti byk la cz mama kn ada 3 umah nk kena cover...huhuhu..dh start raya penat...tahun2 lepas ada jugak membantu tp tahun ni harap pembantu cilik mama tu leh tlg la ckit...
Alhamdulillah jugak..syukur dengan kedatangan ramadhan kali ni...berita gembira mengiringi kami... seriously kami sangat-sangat teruja dengan hal tersebut..(opss...bukan nk dpt bby baru tau..)alhamdulillah mama dh dpt kunci untuk rumah baru..walaupun xdpt masuk lg umah tu coz CF lum lepas tp mmg sgt2 teruja dh.,..dh siap g survey lampu2...dh settle order pasang grill n hampir separuh settle cat rumah...mesti korang pelik pesal cat umah kn...hurm...secara jujurnya mama xbekenan ngn colornya..n nak buat byk color dlm umah..cm dlm kehidupan ada warnawarni..so umah mama pn kami buat warna warni...lantak la org nak cakap pelik ke hape...rumah kami..bkn umah diorg...huhuhu..operasi mengecat umah setakat ni akan disambung selepas raya cz en,hubby dh naik ke s.alam...sebualn skali balik..nmpk gaya lmbt jugak la nk siap...huhuhu
Bilik Utama -kelabu purple
ruang tamu ke-2 (kelabu hijau)

Bilik si kecik sure pink purple
Bilik ke-3 kelabu turqoise
Tandas
meh nk story ckit sal si kecik mama...hurm walaupun lum dpt menambah ahli tp syukur dengan kurniaan yang seorang tu....bnyk perkembangan positif..skolah pn rajin bukan main skrg,,,xde dh nangis2 pagi2...hurm bab mengaji paling mama bangga...alhamdulillah...menghafal pn dh byk surah...iqra pn dh masuk buku 2...alhamdulillah dia sgt teruja dengan buku-buku...satu perkembangan bagus yang perlu diterapkan dalam diri anak-anak....
 cinta hati mama..

okla setakat tu jela dlu mama coratcoret kt sini...ada keje nk kena settlekan..meh nk tunjuk muka pemilik ckit..huhuhu...