>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Sunday, September 28, 2014

Idea dekorasi rumah lagi

Rumah oh rumah...

adoiii selagi xmasuk selagi tu la duk sakit kepala...huhuhu...
ingat senang-senang ker nak duk umah baru...dari segi kewangan xpayah nak cakap...kalau xde simpanan mmg naik rumah kosong jela tanpa buat ape2...langsir pn kena duit...gril tingkap n pintu lagi..lampu n kipas sekelian alam lagi...tambahan wiring...kabinet dapur...tiles tangga bagi umah yang bukan 100% tiles...perabot tu myb boleh skip sementara...janji naik umah dlu kan...
hurm...yang betul2 dah settle umah mama gril and lampu jer..langsir pn baru je beli lum siap jait sepenuhnya kes xtau ukuran labuh...

dalam duk belek2 dekorasi umah jumpa blog yang kongsikan cara nak pastikan umah kemas @ blog SUPER WOMEN...hurm kebetulan rekabentuk rumah yang dikongsi lebih kurang ngn umah mama..so blh la try2 deko cm rumah dia...cun jugak..nmpk kemas n xbyk sgt perabut...

okla meh mama nk tempek ckit perkembangan sekarang umah mama...


 ni la langsir umah mama...huhuhu..lum siap lagi...nnt dh siap pasang kita tampal sini yekk..hope impian n cita2 tercapai la...huhuhu