>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Wednesday, September 8, 2010

Raisya dh pandai buat ape skrg????

hihihi..tajuk entry cm org je tnya i..actually i sndiri yg tnya n i sndiri akan jawab utk soalan 2..hihihi.
hemm..anak i si Raisya 2 mmg la cepat sgt blaja..hemm...i suka sgt tgk perkembangannya yg sgt2 la maju berbanding ngn anak2 spupu yg lahir lebih kurang dia...huhuhu..gud job Raisya..mama kagum sangat cz Raisya mmg budak yg pndai n cerdik.moga Raisya akan terus cmni sntiasa cepat blaja smpai bila...hemm..korang nk tau per yg dia pndai...hihhi,,okla i story la...
sejak akhir2 ni dh pndai jawab soalan ora..bila org tanya/i sndiri yg tnya..."sapa nama Nor Eryna Raisya?"
 cnfirm dia akan jawab "saya" kdg sambil angkat tangan lagi..hemm..lg suka bila nenek dia call n tnya soalan kt dia mesti akan jawab saya walaupn dia tgh main...hihihi...pndai kn...

hemm..lg per ekk..ha..dh tau ckp mcm2 tau..nasi, sejuk especially pas madi mesti dia kan cakap "cejuk...eee..cejuk..".hehehe..skrg plg suka bila boring ckit2 panggil mama...enth apa2 la...xde bnda nk panggil kot..lama2 duk asyik main tup kuar.."maaamaa.."i layan jer..just jwb "iyer...aper dia?" bkn main sengih lg bila dia panggil org jawab...hemm..skrg dh blh pnjt mcm2...walker dia time kecik dlu pn blh pnjat mauk sndiri..isk..isk..buang tabiat per budak besar naik walker...hehe..2 la my Raisya buas yg amat...kadang boleh buat mama n papa dia benggang jer ngn karenah dia..abis2 sbb nakal sgt my hubby jentik telinga...hahaha...xnangis pon suka jer...kdg hubby sengaja jntik kuat..nk suh dia nangis...xde keje ke hape hubby ku ni..sesajer nk suh anak nangis..sunyi kot xlh dgr anak nangis sehari...huhuhu..

hemm..byk je yg nk citer sal my Raisya ni...segala bagai dia nk cuba uols tau...i fening la layan dia 2...tp sbb pk time ni la dia nk blaja n kenal bnda i turutkn jer wlpn badan penat yg amat layan karenah dia..mama sayang Raisya tau..mama rela berpenat badan sbb nk suh Raisya cepat blaja...huhuhu...

hemmm..skrg raisya pn dh pndai nyanyi2 tau...hihihi...versi vietnam la...huhuhu..sepatah aharam i xpaham pe yg dinyanyikan...dia suka bebenar nyanyi time main terutama bila duk main ngn babynya....myb duk zikir kot...sbb dia duk tepuk2 baby dia ngn mulut berbunyi..kdg dalam kete pn bunyi gak nyanyi..huhuhuh...pndai ekk anak mama nyanyi..terus dia snyum n sambung nyanyi blk...huhuhu.......

okla..nnt i story blk ar..mls la plak nk naip..huhuhu..okla..uols layan la pict my Raisya ni...

1 comment:

  1. samalah..E-ein pun tgh suka sembahyang ni hihi pantang nampak sejadah!

    ReplyDelete