>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Monday, July 23, 2012

Bila nak dapat benda ni....

huhuhu..mama nk berangan ckit pepagi buta ni...hahaha...aci ar kn...mana yg muak n rasa nk munta 2..tahan2 jelah yekkk..bulan pose ni...kan batal lak pose termuntah...hehehehe... 

korang mesti nk tau pe kebenda yang mama berangan nak pepagi ni kn...hehehe...cm alamat dr mimpi je rasanya bila nak disampaikan pepagi ni...uishh...sorry..xde kaitan ekkk...sesaje nk berangan after duk melayan pict2 yg ada kt desktop mama ni...huhuhu..

moh layan gedik mama ngn barang 2....gedik ker?hemm..xde la sgt kot..tp ada gak yg jelik je tgk mama ngn that item kot...hahahaha...tp i likeeee...mmg dah barang pujaan ati kita...cuma dpt merasa yg sendiri je..so bergaya ngn brg pinjam dh ler...hahahah...ape nk kesahhhh...xde org marah pn...

 wah..wah...ada gaya x?DSLR tu.......seyes..berangan giler nk benda alah ni....hemm ni masa kt bukit gambang ari2 r...time konvensyen.,,,huhuhu,...time kt sana tetiba lak berubah keje...jd photographer la plak...hehehehe...gempak ape...huhuhu,,,bukan senang org nk bg kepercayaan kt kita nk pegang benda mahal ni kn..so bila org bagi kita ambik peluang r...sambil2 blaja skill baru n cari pengalaman guna brg ni...


 ha...lagi gambar mama n DSLR...makin kecik je mama tgk bila duk pegang benda besar ni...huhuhu..hope ada rezeki la nk memilikinya nanti...amin...skrg ambik aura n ambik rasa je lu...