>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Sunday, July 15, 2012

SI KECIK YG BERDENGKUR

pagi ni tetiba rajin nk bw...hemm..dlm berbw terjumpa blog Zari's Kasih ,,pastu terbaca sal anak sedara dia operate...ingt operate kes aper..tup2 sal dengkur...adus...teringt kt my Raisya...mmg raisya ada problem dengkur sejak dr kecik..rupanya nk atasi dengkur kena operate buat something dlm tekak...adusss...mama dh rasa cuak pk hal si raisya ni..cmna la klu dia kena operate nanti...hemm...tp klu x ambik tau n xbuat aper2 nanti bila dh besar kesian la kt dia...malu tdo berdengkur satu hal..dh la pompuan..klu lelaki rasanya lain la ckit...hemm..lg satu takut la dia bunyi kt kita..yela cm kita xmabik tau hal masalah kesihatan dia...hemm...memang mama sangat2 takut tengok si Raisya time tdo..bukan nk kata tapi bila time hidung tersumbat memamng cm orang nak mati je dia tarik nafas,,,ngeri giler..kena lak time mama sorang...hanya Doa padaNya aje mama mampu buat...moga xde pape...so skrg ni niat mama nk pulihkan masalah si kecik...moga cepat2 settle...

memandangkan mama pn dh keje at HUSM so senang la ckit nk jumpa pakar tekak yang sesuai...Sebenarnya ari2 g cek telinga si kecik n pakar dh sempat cek tekak si kecik..dia pn ta mmg si kecik ada problem dengkur cuma xde nak dipanjangkan pn hal ni...mama lak jenis tolol..bukan nk tanya banyak2..biasala mama ni jenis penakut ngn doktor sebenarnya...walhal bukan kita yang sakit...huhuhuhu...


okla..per pn moga urusan si kecik cepat settle...huhuhu