>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Tuesday, March 9, 2010

Dah Nak Bukak Online Shop....

Harap2 impian nk bukak bisnes online akan tercapai...so korang sabar menanti yekk utk Online Shop Ku nanti...hemm..bab2 harga...sgt berbaloi2 ar....wah..xsabar lak nk siapkan blog Online Shop ku....

hemm..korang mesti nk tau aper yg aku nk jual kn...
jeng-jeng....aku nk jual produk baby arr...produk utama ialah Cloth Diapers....ok...



hemm..sebab pe produk 2?
ala..sbb kt area pntai timur ni,CD masih xdihetahui secara menyeluruh ar...even yg suka layan tenet pn xtau wlpn dh byk blog shop yang jual CD...
lagi satu..aku rasa amat berbaloi2 n mengalakkan la ngn perniagaan ni...ditmbh dengan persaingn yg ramai kn...so kita harus bersaing untuk mendapat tempat dihati semua blogger2 n orang ramai....tul x?

okla...takat 2 jer la aku citer pasal bisnes yg bakal/dah aku buat..hehehehe


1 comment:

  1. Wah congrates Lisa...semoga berjaya ya...:) Good luck...

    ReplyDelete