>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Wednesday, April 27, 2011

Sakit Tekak

alahai..mood nk ckp ngn org 2-3 hari ni kureng je...bkn per..kes cm tajuk entry ni..huhuhu...seyes...sgt siksa jiwa mama ni..nk makan subhanallah...sakit yang amat...dalam masa yang sama lidah mama pn cm pecah2 n merah2..lagi la bertambah2 susah nk makan...hemm..kan lida berfungsi bantu kita mengunyah makanan that mean lidah yg akan bawa makanan utk kita kunyah kt mana2 bahagian gigi...tp bila sakit cmni..nk gerakan makanan pn seksa yang amat...bila kunyah sambil lewa lak..masalah time nk telan lak...sangkut kt tongsil yang bengkak..adusss...sungguh merana mama rasa...hemm..nk cakap pn xselesa tau...nk menelan air liur pn kena pejam mata baru leh telah...huhuhu...dugaan semua ni..mungkin akan mengurangkan sedikit dosa-dosa kecik mama yang mingkin tidak disedari...mungkin dengan dugaan ni dia bagi kesabaran buat mama dlm menghadapi saat2 susah ni...huhuh..

semalam sebab xtahan ngn sakit tekak..mama makan nasi air..pastu mama rehat smpai tertdo...sakit berdenyut2 tau...pastu bila sedar je anak lak buat hal..abis ubat gigi yang mama slalu spare dia buat main...huhuhu..benggang jer..tp entah nape mama xmarah pn kt raisya...ni mungkin memberi kesabaran untuk mama...semalam jugak banyak je hal raisya buat..mama cm hangin jer yela.kita penat..sakit lagi..dia bat karenah...tp alhamdulillah mama tetap sabar n cuba berlembut ngn Raisya..alhamdulillah dia paham...huhuhu...


layan karenah buadak kecik ni...huhuhu... ada je keje yang dia buat n menyakitkan hati mama...huhuhu



 p/s: td papa mesej mama..katanya dia cm nak demam lak..cm nk kena selsema lak...huhuhu..mcm2 hal la duk jauh ni