>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Sunday, September 8, 2013

majlis pertunangan adik tema kuning hijau pink

sekejap jer masa berlalu...adik2 mama dh besar seme..masing2 dh pk hal jodoh n nak kawin..wah.cepatnya masa berlalu..baru je kejap duk tgk diorg bersokolah menengah...tup2 skrg dh abis blaja rupanya...dh abis diploma dh masing2...

31 ogos lepas berlangsungnya majlis pertunangan my adik yang ke-4(yang ke-3 belum lagi yekk)...mama sangat-sangat teruja tau..yela..lepas 6tahun xde majlis gilang gemilang akhirnya tahun ni ada balik...jauh beza tau...keterujaan tu mmg super2 meninggi la...hehe...lg seronok bila byk hasil kerja kita masa majlis berlangsung..jika 6tahun lalu semua mengharap mak ayah...tapi tahun ni mama as kaka sulung...so semua telah diserahkan ke tangan mama...

alhamdulillah jugak dengan jayanya mama berjaya hasilkan baju tunang 4 my sister...baju sedondong n tudung sedondong..pelamin...hantaran..sangat2 seronok tau...semua buat sendiri..xde tempah menempah..jimat belanjaaa...

walaupun majlis buat kecil-kecilan dengan tetamu pihak lelaki cuma 7 orang... tapi meriahnya ala2 kenduri kawin tau..hehehe...alhamdulillah jugak hari yang sama kami pakat satu family buat open house raya...kira skali penat jer untuk 2 program...memang berbaloi2...makanan semua licin smpai ke malam...kami just kemas n basuh barang yang kosong..xpayah nk buang2 sisa2 xabis...suka betulkan buat makan-makan cmni..hehehe...
meh nk tepek sekitar majlis...









p/s:sronok bila tgk hasil kerja..lagi seronok bila dpt pujian dr org ramai...huhuhu