>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Wednesday, January 22, 2014

post 1st di tahun 2014 - bersawang sudahhhh...

alahai..bersawang sudah my blog ni....lama tak menginspirasikan celoteh kt sini...sekali sekala terasa rindu pd my blog.. alhamdulillah di tahun baru ini semua berjalan lancar n mama super bz di tahun baru ni..tanggungjawab makin bertambah...alhamdulillah syukur dengan semua kurniaanNya...

masuk je tahun 2014 maka berubahla angka umur mama tahun ni...wah...wah..angka depan dh nak jd no 3 dah...kejap jer masa berlalu...mama still rasa muda remaja...hehehe..(untung jadi org kecik molek kan...) opss...tapi rasanya mama ni dah makin kembang kut walaupun kecik..asal jumpa orang mesti kena tegur..huhuhu...mana taknyer kalau timbangan sebelum ni just no 4 didepan tp sejak akhir tahun lepas dh naik no 5 kt depan..pastu nak turun balik no 4 dh xturun-turun...huhuhuh..sesak betul la...huhuhu (sape suh niat nk jejak no 5 kn..)

hemm..tahun ni mama harap nasib n cita-cita mama akan tercapaila...banyak wishlist yg dh ada dalam kepala ni...meh nk kongsi sikit...

1. nak lengkapkan diri dengan amalan & ilmu kepadaNya - xmo dah ada langkau2 beribadat 2. nak ada umah sendiri (dlm progress exco-cz mama org negeri lain) 3. nak sihat tubuh badan-luaran & dalaman 4. nk berjinak-jinak ngn bisnes - dalam kepala skrg bab menjahit 5. nak pujuk my hubby stay with me always -xmo dh duk PJJ

ha...tu serba sedikit...huhuhu..moga2 tercapaila di tahun 2014 ni... hemm..perkembangan anak dara mama sekarang...hehehe..dh jadi anak dara pun..siap pandai bersolek hape dh..dh masuk 5tahun pn tahun ni...tp terkilan jugak sbb mama masih xde rezeki nk bg dia adik...dia asyik duk mintak nak adik...huhuhu..terkadang sedih juga nak buat camna rezeki dari Allah..kita mampu merancang n berusaha je kn... okla tu jela corat coret mama di tahun baru n di post pertama tahun ni...
 meh nk kongsi pict latest mama...

mama bersyria..just nk tunjuk tudung yg didesign n dijait sendiri..see makin tembam my pipi kn..huhuh..
 my anak dara...my raisya...

last...of coz me with my lovely hubby...sama lebar but xsama tinggi...huhuhu