>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Tuesday, January 4, 2011

mama xpaham ngn perempuan!!!



serius mama nk bgtau korang...mmg mama xpaham ngn perangai manusia ni...hemm..ni rasanya mama dh story2 kt enrty sblm ni..tp dh lama kot..hemm...hal ni terjadi pd mama...mama pn xpaham n xtau mana silap mama smpai dia cm benci giler kt mama...hemm..mama tau mama ni xperfect cm org lain...yg ada rupa paras...berbudi bahasa...n mama tau dia wanita yg cukup sempurna dimata semua org...tp klu difikirkan xpayahla nk demand sgt rasa diri dia perfect...sbb dalam yg perfectnya ada jugak yg xperfect...n mama xpenah benci ngn dia pn...even dia suka suki jer sound mama depan org...hemm...lantak ko la pompuan..janji ko bahagia...n ko senang hati...mama sikit xrugi xkawan ngn ko...n ada mama kisah...hemm..peristiwa ni mama rasa dh makan masa yg lama..n dia masih xnk tegur sapa mama..so mama pn malas la nk tegur..bukan xpenah tegur...ada la sekali..tp dia buat layan xlayan je...hemm..lantak la..yg penting mama bahagia jer...
cuma yg latest yg buat mama terasa ckit ngn pompuan ni...hemm..kebetulan hari 2 mama xde geng nk makan..so ajak la member2 opis...n kebetulan dia join jugak that group...hemm..so mama buat biasa n borak ngn member2 pn cm biasa la kan...yg xsedap bila dh settle makan semua n ada la member tegur dia pesal xabiskan nasi..hemm...korang nak tau per yg dia jawab..hemm..xtaula..cm xselera jer..tgk lauk rasa nk makan...dia pn asyik kacau jer nasi cm xpuas hati mama ada situ kot...mata pn cm jeling2 jer mama...ikut hati mama n klu mama tau cm2..xdenya mama nk join group 2 klu ada dia..serius...mama xnk kerhkan keadaan...hemm..sehingga sekarang mama xtau la kenapa ramai sgt cm xbrp nk layan mama ni...mana la silap mama..padahal mama xde p lepak2 kt diorg..xde sibuk keje diorg..xde ngumpat2 pn..buat keje senyap2 dalam bilik..n abis2 luah perasaan kt blog yg agak usang ni...hemm..per2 pn moga tahun ni akan kembali pulih..walaupun dia masih xnak tegur mama...n hope mama akan happy2 jer bekerja kt sini...yela..bila jd cmni..nk keje pn xbest..sbb kita keje dalam kumpulan n saling memerlukan...
pening-pening pk masalah dunia..jahat sangat ke mama ni...hemm..rasanya dh cakap berlapis2...xnk kasi org terasa..tp ni bkn kes terasa mama rasa.tp kes xpuas hati...



No comments:

Post a Comment