>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Sunday, January 23, 2011

Meeting di hari pertama..cm terkena btg hidung lak...

 Meeting

fuh..arini 1day keje minggu ni..n masuk2 jer terus g bilik meeting..hemm..ada 2 sesi meeting hari ni...mula2 ngn semua staf pentadbiran...pas2 ngn geng2 yg terlibat ngn audit...tp bab yg xbest time part 1...cm byk je yg terkena kt btg hidung mama ni..ha'aaaa..cm pict kt bawah ni...huhu

hadoiii...nk kena ubah cara dh ni...takut gak bila dh org perli n cm nk warning kita ni..huhuu...nk tau kes per?hehehe..xlain xbukan sal kedatangan la..seyes...hari2 mama antara mereka2 yg selalu dtg lewat keje...hihihi...bkn kes bangun lewat tp biasala..huhuhu..selalu jer rasa cm awal g keje...xde nk cepat2 time duk umah n time bersiap...mama ni bila tgk jam xkul 8...mama cm biasa la..buat sambil lewa...plg suka pagi2..duk koya2 @ berangan time gosok baju ker..duk mandi ker..duk masak ker..hahahah...dh xlh nk hilang perangai 2...ditmbh lak bila si raisya buat hal pepagi buta...nk berak la..xnk bngn tdo la..alahai...hehehe...pas2 cm biasa la kaum wanita...bab bersolek..n sejak akhir2 ni mama mmg rajin bersolek..hehehe...klu x..sapu bedak je dh setle..skrg nk kena eyeshadow la..blusher la..eyeliner la...hehehe.
tp nmpk gaya esok dh nk kena dtg awal la..takut kena sound lg..td pn time diorg duk meeting n sebut hal ni mama diam membisu sbb mama tau mama pn terlibat sama bab dtg keje lewat...kih..kih...tp mama blk lewat gak..kira okla 2..hehehe...

pas2 sesi 2 start kul 1130..alahai..lewat giler..perut mama mintk nasi masa kul 9lbh td lg...siap bunyi2 lg..kuat lak2..sib baik utk sesi 2 ni ada mkn2 ckit..ada la karipap n kueh bakar...so lh la alas perut yg duk pedih ni sementara dpt mkn kueh teow sup yg pn.erma beli..huhuhu...tp pas mkn rasanya bertambah pedih n panas...gara2 terlebih buh air lada...mama mna suka ngn mknn pedas ni..hadoi..sebab org dh beli..so mama belasah jelh...huhuh...opss..dh kelain lak story mory...hehehe...sesi 2 sal iso kn..so meeting kali ni nk bincang sal objek kualiti opis mama yg agak2 dh sudah lg pas meeting pertama ari2...hehehe..cuma kali ni sesi jd pnjg cz ada buat sesi perlantikan utk pengawal dokumen baru pas pengawal dokumen lama nk letak jawatan..tp bg pandangan mama la..rasanya klu dia xletak pn xde hal..sbb pengawal dokumen xde la berat sangat pun..tp dia je yg buat cm berat..hemm..lg satu sebelum ni dia xde pn buat per2 pn tp pas pengawal dokumen 1 dh kena tukar baru la kalut nk blaja...so bila nk letak jawatan dia kasi la reason dh pegang jwtn lama..walhal baru setahun lebih duk buat keje PD..hemm..per2 pn xkisah la sbb mama mmg xdilantik pn utk PD yg baru..klu dilantik mama pn xnk..sbb dh byk keje nk kena urus bab audit ni...hemm..xmampu deng nk nambah keje lg,,,huhuhu..pas2 buat lantikan Penyelaras kualiti lak..hemm..jwtn ni di naik taraf jd 2 org yg sblm ni seorg jer duk pegang so skrg dh jd 2...siapa lg yg baru klu bkn dak baru opis mama yg cun melecun..mmg dia suka bab2 pegang jawatan ni.n dh tentu2 la dia jenis yg rajin n bg mama mmg patut dia pegang cz unit dia xde lak terlibat ngn audit..so bg dia kenal cmna proses audit ni...huhuhu...per2 pn mama doakan mana yg pegang jawatan dpt la laksanakan tanggungjwbnya...mama lak ngn tnggungjwb mama...huhuhu...okla..sory ckit2 dh la ekk..tp yg penting mesyuarat ni abis kul 12 lbh...hehehehe....

okla..mama tempek pict mama yg xglamer hari ni...huhuhu



No comments:

Post a Comment