>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Thursday, December 31, 2009

2009 menghilang 2010 menjelang

mengenangkan tahun 2009..banyak memori baru tercipta ditahun ini...suka dan duka semua diharungi dengan tabah dan pennuh kesabaran..alhamdulillah masih berkesempatan hidup ditahun ini dan mengecapi semua perkara di tahun ini....semoga akan dipanjangkan umur ditahun yang seterusnya (2010)..semoga banyak perkara gembira akan terjadi ditahun baru...insyaallah...

Sejarah yang dicipta ditahun 2009

Kerja

1. Pindah Masuk Bilik Baru...(Bilik Secreteriat Kualiti PPSP)
ok ar cz dh ada bilik sendiri..happy n dh xde serabut cm duk kt luar tp agak ketinggal byk hal sejak duk dlm bilik ni...huhuhuhu
2. Ditugaskan sebagai ketua Unit Pentadbiran Am, Pembangunan Staf dan Pengurusan Sistem
hemm..byk yang perlu dipelajari sejak ditugaskan sebagai ketua, tp alhamdulillah ok...
3. Hubungan sesama staf di opis dh semakin erat
tahun ni...masalah dengan staf2 lain di opis ni dh boleh diatasi...dh boleh menilai n mengenali hati budi termasuk dh mengenali sebara detail staf2 di sini...mungkin sebab dh dikira lama berkhidmat...thun sebelumnya..nama2 staf pn xtau..skrg semua dh tau...syukur...belajar dengan cepat n dapat bergaul mesra dengan lebih baik...

MY Life (Family)

1. paling utama....melahirkan my 1st baby -Nor Eryna Raisya(17/5/2009)
2. Berjaya settlekan pembayaran my kereta-CBA 3903
hemm...tahun ni aku buat personal loan...semata2 nk buka bengkel my hubby...tp langsung xjalan..n balance nyer aku buat fullsettlement utk kereta...
3. Pindah Rumah
walaupn kecik dr sebelum ni..tp alhamdulillah...dpt menjmatkan belanja bulanan...dpt elak dr masalh air dan lain2...rumah lama agak xpuas hati wlpn besar....
4. Kamera Olympus
hemm...dh lama duk mengidam nk kamera digital..alhamdulillah dapat gak...wlpn xdpt yg canggih n gempak...dpt yg biasa2 pn dh suka sgt2...cz dh lama duk mengidam nk memiliki kamera digital sendiri...agak kuno kn..
5. About My Parent...bertambah kucar kacir..
tahun ni agak malang cz my parent dh xsehaluan...tp aku rasa mungkin ini yang terbaik bagi diorang dan kami anak2nya...dah terlalu lama kami terpaksa fikirkan semua ni..semoga akan bertambah baik hidup kami n my parent nant..
6. Kami Makin ceria...
sejak kehadiran Raisya...rumahtangga kami bertambah ceria..tiap masa perkara utama yang kena pk ialah Raisya...Happy..happy..n Happy...

...Moga Tahun 2010 akan lebih baik dari tahun 2009...


No comments:

Post a Comment