>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Thursday, December 3, 2009

Vogue Pregnant Mummy Give Away

nk cuba join ar contest yg dianjurkan oleh notti netti wlpn rasa cm xde pn pict pregnant dlu yg nmpk vogue..huhuhu...saat plg xvogue bg aku arr...nk tau syarat2nye tgk bawah ekk...

ni just copy n paste ayat dr post contest notti netti tau..hehehe...mls nk ubah arr...

1. Must be my follower and add my blog at ur blog list (it a must eh)

2. Tepek banner peruts I yang chomels itew di side bar uols (supaya menjadi tatapan dan rangsangan untuk uols mengandung lagi cam I)

3. Buat entry tajuk macam entry yang I buat nie (Ayat mummy Ayu...aku tak paham)

4. Ini paling penting!!!! Sila tepekkan gambo anda ngandung yang paling VOGEEE THE VASSS (satu jerkkkkk ye kalau uols ada 3 or empat orang anak, just pilih satu gambar ngandung u yang paling cun yer.......jangan lebey2 daripada gambar I hehehehhe - (tipu jerkkkk- lagi vogue lagi I sukak)

5. Bagi taulah details about ur gambo tu, jangan harap I leh telek kat tok bomoh lakss.....exp, nama penuh, berapa bulan ngandung time gambo diambil (jangan letak belon dalam baju udah), ceritalah sikit kalo dah bersalin-anak apa dll lah...jangan risau...I suka baca cerita uolsssss tanpa jemu....

6. Make sure gambar tu bukan dalam lingkungan 7 thn sebelum diambil yer (Tak wajib sangat gambar baru - kang uols terpaksa ngandung lak just nak masuk contest nie)

7. Make sure ur entry link back to mine.

8. Tarikh tutup penyertaan before 4 Dec 09 sebab past tu I nak gie beranak. (Kang ada yang sambil meneran, sambil update contest nie....)

9. Last sekali sila tinggalkan ur penyertaan kat dalam comment box entry nie.


so aku nk try pertaruhkan yang ni...

nama : NOR MARLISA SAUDI
UMUR KANDUNGAN : 4bln++

hemmm...nk citer ckit sal koleksi pict yg aku rasa paling vogue ni...hemm...sorry ekk notti netti...my perut yg memboyot 2 xbrp nk nmpk ar cz xbrp nk fokus kt perut..so i selitkn my perut ajer kt bawahnye...hihihi....actually time ni dh nk masuk 5 bulan tau...hemm...my perut time 2 nmpk agak besar ar..n time ni mengandungkan my first baby..time ni kesihatan agak xmenentu akibat alahan yg agak teruk n my face agak puct n xbermaya disamping kulit habis naik bintik2 merah..huhuhu..agak teruk ar rasa..pepe pn skrg..my baby dh lahir n dah besar pn...alhamdulillah dpt baby girl..wlpn ramai yg menjangkakan akan dpt baby boy...actually kami byk membeli brg2 baby boy..hehehe..first2 agak frust gak ar cz preparation lebih kpd baby boy kn...bkn frust sbb xdpt baby boy tau..sbb preparation ajer..kesian lak kt my baby..terpaksa ler pakai baju color BIRU n nmpk cm baby boy jer..huhu..hemm..my baby lahir pada 17 Mei 2009 kul 1.02am n berat 2.78kg...n diberi nama NOR ERYNA RAISYA..
that alls sedikit story dr saya..Mama Raisya

1 comment:

  1. alooo dear...dah check...g.luck ehhhh muaahhhssss

    ReplyDelete