>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Wednesday, December 23, 2009

Perkembangan baik dr Raisya

Sejak akhir2 ni byk perubahan yang berlaku pada Raisya...
antaranya...si Raisya dh xmkn nestum..tp nk mkn nasi macam org besar2 n dh ada gigi..1st takut gak cz bmbang effect perut dia kn cz dia masih baby kn...tp tgk xde masalah jer so terus jer la nasi cm kita mcm..tp kna lenyek2 kn jugak ar..takut effect perut kn...huhuhu..nk kasi perisa aku cmpur ngn kicap xpn buat kuah masak lemak ke xpn sayur air yg xpedas jnji blh bg khasiat n mengenyangkn dia...huhuhu..hemm...Raisya pn skrg nk mkn semua yg kita makan..isk..pantang tgk org mkn mesti dia serbu n tarik2 tangan xnk suruh org suapkn untuk dia skali...hemm..kna pilih gak ar jenis mknn kn...if xsesuai terpaksa ler pujuk Raisya ngn others makanan..cm roti..biskut ker...cm2 ar...kt sini aku tempek ckit aksi2 raisya makan...hemm..dh pandai mkn sendiri tau..dh xnk bg org suapkan..klu roti atau biskut ar...nasi xblh kasi mkn sndiri lg..hahaha...nant abis tunggng langgang dibuatnyer...huhuu

..Raisya Makan Biskut..

..Raisya Makan Roti..

hemm..lg satu..yg agak latest..hemm..raisya dh pandai duduk..tnpa disokong sesape...hemm..agak memeranjat kn...tp sudah dijangka..hahaha...bkn per...sume ni kes raisya xnk meniarap ar..huhu..kt bawah ni antara koleksi Raisya tgh duduk...tp ada gak yg disokong...tp 2 yg masa mula2...takut gak nk lepas terus takut terbalik terhntuk lak kepalanye..huhu..actually sebenarnya penah jer Raisya terbaik..huhu..nangis..jatuhkn...hahahaa..

20/12/2009

n latest pict..disnap semalam (22/12/2009)berjaya duduk dengan sempurna n dh xdisokong oleh sapa2 ..siap boleh slamber duk makan biskut..sungguh memberangsangkan








3 comments:

  1. cantik la design pic raisya yang last skali tu...camane ko edit?

    ReplyDelete
  2. anak lia 6 bln lbh.. dia start meniarap dari 2 bln.. org kata cpt.. tp, skang dia dh malas.. meniarap pun jarang.. mgkin dh jemu.. apatah lagi nk merangkak.. tak tau klu dia terus duduk nnti mcm raisya.. raisya merangkak tak?

    ReplyDelete
  3. leeya...raisya mmg xmerangkak...terus duduk..

    Miss Aswa : huhuhu..just guna picnik jer...ko taip picnik kt web browser,..terus kuar utk editing pict...ok

    ReplyDelete