>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Wednesday, November 18, 2009

Baby With Car Contest

"Baby With Car Contest"


Contest lagi..so aku pn nk join gak..heheheeh..Kalau Korang nak tau...Raisya ni suka sgt bila dapat naik keta n dia akan slalu pegang dekat cermin tingkap keta bila naik keta..so kitorg terpaksa ar buka tingkap...kekadang risau gak kn cz bahaya bila bukak tingkap..takut2 per2 yg xpatut terjadi ar...tp stkt ni xde lg ar yg pelik2 jd...aku sentiasa mengawasinya...kali ni aku pertaruhkan pict yg ni lak...suka sgt ngn this picture...look sungguh unik n nampak my baby sungguh sopan kt dlm pict ni...

Nama Baby: Nor Eryna Raisya Mohd Khusairi
Umur : 6 Bulan
Jenis Kereta : Perodua Kancil
Kelab : Dulu Ada Join Tp Skrg xTau Wujud Lagi Atau tak..hehehe(ADD Garade)
Kategori 2 : Aksi Paling Sopan

Contest nih terbuka pada 2 kategori dan setiap kategori ada pemenang untuk baby boy and girl untuk 1st Place, 2nd Place and 3rd Place. So akan ada
12 PEMENANG

Kategori 1
..: Aksi Paling Berani :..

Kategori 2
..: Aksi Paling Sopan :..

1 Hadiah untuk 1 Pemenang


Cara-caranya:
  • Buat N3 di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambo anak anda ngah berposing baik punyer kat keta. Keta hendaklah yang telah diluluskan oleh puspakom dan mempunyai no. enjin.
  • Anak anda leh berposing dimana2 bahagian keta mengikut kreativiti anda dan kebrutalan anak anda
  • Anda leh gunakan keta sendiri atau keta sesapa jek untuk dijadikan latar posing gambo anak anda.
  • Jarak antara model dan keta mestilah tidak lebih 1cm. Maknanyer kena la bersentuhan ngan keta tuh.
Ok! Itu jek yang perlu ada dalam gambo anda. Yer la slalu baby asik ngan keta sorong, walker, katil baby so kita advance skit hehehe~

.. : TERMA DAN SYARAT :..
  • Terbuka kepada semua pem'blog'2 sekalian [yer la mesti la ada blog kalo tak camner nak wat N3 kan? erk!]
  • Of kos anda kena memenuhkan bahagian Follower blog kami hehehe [Jadi follower la tuh] dan Add blog kami dalam blog list anda
  • Letak banner contest di sidebar blog anda. Banner mestilah di'link'kan terus pada contest nih
  • Letak gambo anak anda beserta nama, umo, jenis kereta dan kalo anda ahli kelab memana keta letak la skali ek [Jenis keta dan samada anda ahli kelab atau tak, x ada kena mengena ngan pemilihan pemenang.. cuma kami sesaja nak tau hehehe] Dan jangan lupa anak anda dicalonkan untuk kategori mana.
  • Terbuka pada kekanak yang berumur 5 tahun kebawah pada tahun 2009
  • Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya kami leh menjengah N3 anda
  • Pemenang akan dipilih berdasarkan of kos kecomelan [sumer baby comel kan] dan gaya posing [mengikut kategori]
  • Juri-Juri jemputan khas adalah terdiri dari ahli kelab PROSBOC. So adil pada sumer sbb dorang tak kenal anda dan anda pon tak kenal dorang. So diorang 100% akan pilih berdasarkan pada gambar.
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 Disember 2009 pukul 11.59 mlm.
Top 5 bagi each kategori akan diumumkan pada 5 Disember 2009 dan Pemenang akan diumumkan pada
7 Disember 2009

Free Signature Generator

1 comment: