>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Wednesday, November 18, 2009

Contest - Aksi Si Comel




Contest lagi...ari ni tetiba jer ada masa nk buat post utk contest2 yg belum aku join...hehe...ni lagi satu contest yang aku nk join....Contest-Aksi Si Comel
aku pertaruhkan yang ni lak...
**
**
Nama :Nor Eryna Raisya Mohd Khusairi
Tarikh Lahir : 17 Mei 2009
Umur : 6 Bulan
Aksi : Raisya tengah usaha tarik tali kamera aku....saja main rebut2 ngn aku (MAIN TARIK TALI) n dia nk buat mainannya ar..aku lak xmengalah..so dahinya berkedut2 ar...cz dia tarik xdapat2 gak..hehehe...tp aku smpt gak snap muka dia yg berkedut 2...
**
**
hemm..untuk cadangan bagi memajukan n memantapkan lagi bisnes uol...Hemm...blh ar buat sale time2 nk raya,akhir tahun ker ...xpn buat diskaun harga utk yg jd follower uol ar.....ok tak cadangan ni...
**
**
Hadiahnya best gak ar...ditaja oleh
Comel Lote Collections & Muslimah Online Shop

sesapa nk join n nak tau syarat2 nyer just link pada entry ni.


Free Signature Generator

2 comments: