>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Thursday, November 19, 2009

CONTEST - "Im Yours"

hemm.sempena ngn my birthday ke-25 hari 2 gak...hehehe..per2 pn tahniah buat lya yg sudi menganjurkan contest ni...moga perkahwinan kalian kekal ke akhir hayat...hemm..nk join gak contest ni wlpn aku kawin hari 2 xde pict romantik @ yg best dilihat...huhuhu..sgt sedih bila cite bab pict kawin ni...cz aku mmg xbyk koleksi pn...xcm org lain..mungkin majlis ku yang tersgt2 simple n dlm bdgt yg tersgt2...hu ok ler..i'm happy..but i'm jelous ngn org yg ada koleksi yg best2 utk dilihat..
Bahagian a
ni ar anta pict yg aku rasa agak romantik ar..bkn per..kami ni susah ckit nk bergambar dulu2...hihihi..nk wt aksi2 cun2 n romantik lebih2 mmg susah...jaga adat ar kiranyer...hihihi...perasan baik lak aku ni..hahaha...hemm..ni kira romantik ar cz posing kt tempat org wt date...kt taman kn..hihihi..kami lak jenis yg jarang dating sejak sebelum kawin so pas kawin baru nk dating..hihihi...

untuk buniknya majlis yg sgt2 simple n semua dibuat sendiri termasuk pelamin...just sewa baju ajer...tp ia cukup bermakna buat kami...

untuk bahagian c ar...
ni masa birthdaynya yg ke-26..tahun lepas..siap blh wt muka lucu lagi ekk...wlpn kek xbesar tp aku dh gak kasi suprise kt my beloved...
ni lak hobinya...memancing...so apa lg...bergaya dengan hasil tangkapan arrr...

ni paling aku suka...hemmm..aksi my hubby time bg raisya susu...
yang ni time main ngn raisya masa p kt lapangan terbang pangkalan chepa..sempat jer aku snap pict ni...nmpk happy gud lucky ar anak n papanya....

nk citer pasal kami...hemmm..dipertemukan secara tidak sengaja bila my hubby dulu cuba nk adjust kawan aku...tp tup2 ter'adjust' aku lak...kami ketika itu masing2 tengah frust ngn kekasih lama...so kami ambik keputusan utk lupakan yg lama n buka buku baru.nk tau cmner dia lamar ku..hehehe..just cm gurauan jer..simple jer ayatnyer "JOM KAWIN"..tup2 dia bawak mak n ayah nyer jumpa my nenek n atuk..terus diorg setuju..senang n simple..xde ayat2 bunga2 pn...uols nk tau tak kami xpenah dating n cuma bercinta utk 2bln lebih aje..bab2 dating n cinta bagai nk 'rock' pn pas kwin...myb sbb 2 gak kami lambat dikurniakan cahayamata..ia membolehkan kami mengenal hati budi masing2 yg xsempat kami kenal sebelum kawin..tp saat 2 cukup seronok n happy sangat2...tq my hubby cz telah membawa ku bersama dalam hidup mu n telah jadikan ku penyeri hidup mu...moga kita kan kekal selamanya...
per yang aku terpesona ngn my hubby..bkn kerana rupa..tp kerana kejujurannya utk bersama ku, xpernah marah aku teruk2 even jentik aku,yg paling penting aku suka bila my hubby xmerokok...sgt susah dizaman sekarang nk cari lelaki yg xmerokok...
pengorbanan my hubby lak, dia sentiasa bersama aku xkira dalam situasi per pn...dia sentiasa jd penyokong aku setiap kali musibah yg melanda..terutama time aku nk bersalin...dia sanggup xtido utk 2 mlm hnya kerana risau ngn keadaan ku...n dia sanggup tingglkan kerjanya yg dh sememangnyer cukup2 stabil semata2 nk berada disisi ku n my baby...tq papa..

sesape nak join blh lagi...contest tutup 26 November 2009 tau...nk tau syarat nyer just klik kt sini
Free Signature Generator

2 comments:

  1. huhu..perkahwinan hari yg paling bahagia dlm idup seseorang..wlpn kamu xde koleksi yg byk utk perkahwinan kamu tu,tp kamu still bahagia dgnnya kn..saya pun nak kahwin tp masih belajar..hehe..tumpukan pada pelajaran dulu..ape2 pun,semoga berbahgia sehingga ke anak cucu cicit

    p/s saya salah seorg yg xmerokok

    ReplyDelete
  2. salam pknalan... 1st..tq cz sudi join contest y lya anjurkan... semua dtanggung beres..

    a)ape2 style pon pic bdua dgn suami... pasti akn nampak romantik...

    b)waaa...save budget tu.. pelamin pon mcm y sewa...

    c) lya suka pic yg bg susu kat raisya n bersama raisya kat airport tu..ermmm tringat kat suami lya n ank lya...

    ok... gud luck ye...

    ReplyDelete