>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Sunday, November 1, 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST

hemm...nk join contest ni ar..cz rasa cm ada koleksi gmbr Raisya yg aku pk agak lucu untuk ditempek kt sini...
kat bawah ni pict Raisya masa 1bln lebih..tp gmbr ni nmpk seolah2 dia dh ada gigi lak...Tok Ummi dia ckp lucu bila tgk pict ni...klu korang tgk xde per2 yg lucu just abaikan ler...ok..tp 2 pendapat Tok Ummi @ My Ummi...

Kategori A


nama : Nor Eryna Raisya Mohd Khusairi
Umur : 5Bulan

apa yang terdapat kt sponser Umidanish...hemm..
1.It@rliit's Boutique & Beauty Centre menawarkan pakaian wanita dan kanak-kanak yang terbaik untuk pemakaian selesa dan design dari butik dengan harga yang berpatutan juga penjagaan kesihatan melalui produk yang berkualiti tinggi
2. babyumishop kini menawarkan produk breastfeeding bagi memudahkan kaum ibu membuat pilihan terbaik dalam menyusukan anak-anak, Cloth Diaper,Diaper stacker, Tupperware, dan produk kesihatan yang berkualiti
3. Moms&babyshop menawarkan cloth Diaper, Jus Mate 5 dan produk kesihatan.

so...sesapa nk join...just Scroll kt bawah ni ekk..


Tajuk : MY FUNNIEST BABY CONTEST

BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)
Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun
Kategori A : baby gurl
Kategori B : baby boy

Hadiah :
-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari
Babyumishop

- 1 helai baju baby bagi setiap kategori
Sponser dari
IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre


Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper Stacker


Sponsor dari Moms&babyshop

Syarat Penyertaan:

- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda
- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish.
- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)

Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)


- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes.
- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.



Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.

2 comments:

  1. salam kenal..good luck..anyway..if u in need of a cute blog header please visit my shop k..

    http://kedaigambarkami.blogspot.com

    ReplyDelete