>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Wednesday, November 25, 2009

last day keje, before raya haji

huhuhu...syoknyer..esok dh start cuti...skrg dah mood raya haji..so buat teman2 blogger sekalian...SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA...raya ni aku seperti biasa akan beraya kt umah mertua ku kt setiu...umah ku xtau balik atau x (Kemaman)..tp aku rasa mcm akan balik ke sana coz ada hal yg perlu aku selesaikan..about my PARENT's..begini ler bila dh status anak sulungkan...pasti kita akan mengetuai semua hal..hope aku dapat settlekn semua hal n hope akan settle secara aman n tnpa ada tangisan terutama dalam suasana hari raya lagi kn...
hemm..tp aku xde ler plak apply cuti...hemm..myb akan ambik EL jer la nant...bkn per..takut xjd balik..takut sangkut ngn banjir or others ar...korang sume doa2 kan kesejahteraan kami n hope semua akan baik2 semuanya...buat teman2 yang buat korban 2...selamat berkorban ler ekk...raya tahun ni aku xde ler plak buat korban just buat akikah for my baby Raisya...yg 2 yang wajib dlu..korban 2 sunat jer if kita mampu kn...hemm...aku pn sebenarnya xrncang nk buat akikah utk Raisya lagi tp memandangkan mak mertua ku 2 bukan main semangat p tempah awal2 utk 1 bahagian just utk akikah Raisya...so aku teruskan jugak ler..xnk menghampakan harapan orang tua kn...xbaik tau buat org tua sedia kn...aku ni nk jadi menantu yg terbaik n seorang anak yg terbaik so kna ler ambik hati n berusaha menjadi yang terbaik...untuk kepentingan bersama gak kan..huhuhu...okla...selamat beraya ler ekk..aku pn cm blur dah...xtau nk taip per lagi..nant kan taip panjang2 korang malas lak nk melayan nyer...boring kn...okla..aku tempek pict aku ari ni..hehee..

1 comment:

  1. KELAS MAKEUP DI SERI KEMBANGAN 6TH DEC & SHAH ALAM 20TH DEC MASIH ADA KOSONG! SMS 0162128740 UTK REG. TEMPAT TERHAD!

    http://www.eyrarizal.com

    ReplyDelete