>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Tuesday, November 24, 2009

Ibu Hadif’s Giveaway ~ Anugerah Terindah

kali ni Mrs.K nk buat giveway lak..ni bersempena anniversarynya yg ke-2..tahniah ler buat Mr.K n Mrs.K, moga hubungan kalian berkekalan ler...

hemm..kali ni giveway sal 1st baby at 1st day...hemm..sib baik ada koleksi my baby Raisya utk first day...blh ar nk dikongsi bersama teman2...


nama: Nor Eryna Raisya Mohd Khusairi
Umur Sekarang : 6 bulan ++

seperti yang mrs.K beritahu...Anak adalah Anugerah Terindah dari Yang Maha Esa...ini lah yang dinanti-nantikan oleh setiap pasangan yang berkahwin...sebagai pengikat kasihsayang dan penyambung zuriat mereka...bagi ku saat mengetahui mengandung pn dah teramat2 happy cz utk mengandung for my 1st baby mengambil masa yang agak lama..n macam2 dugaan yang dihadapi sepanjang tempoh sebelum mengandung dihadapi...dicemuh n dicaci...sangat2 sdih...

hemm...ini kn pula perasaan masa mula2 tgk my 1st baby dilahirkan...hanya dengan titisan air mata gembira ajer yang dapat digambarkan takkala melihat my baby selamat dilahirkan, terasa sungguh hebat dengan kebesaranNya dan kebijaksanaanNya menciptakan insan yang dinamakan manusia..terasa seolah-olah ingin sujud syukur padaNya..tp xmampu cz tengah kesakitan. buat nurse hanya senyuman yang dapat kuberikan buat mereka yang menyambut kelahiran my baby..tetiba aje hilang semua rasa sakit yang ku rasa sebelum n semasa melahirkan my baby pabila tgk nurse angkat my baby n tunjuk pada ku untuk bagitau jantina...wah baby girl...alhamdulillah...masa my baby mula2 menangis lagi ler ku rasa happy cukup sempurna kau jadikan insan kecil ini..my baby alhamdullilah xde per2 masalah...
takkala pertama kali menyusukan my baby pas siap dimandikannya n diazankan...wah...beginikan rasanya naluri keibuan..beginikah nikmat yang dirasakan setiap ibu...sungguh indah..sungguh tenang jiwa ku ketika itu...ketika di wad...xdpt kulelapkan mata walaupn mataku tersangat2 mengantuk..ku ingin melihat my baby sepuas-puasnya..ku ingin membelainya...ku ingin mendengar tangisan kecilnya...ku ingin memegangnya...membelek2 jari-jari kecilnya...terasa seolah2 anak kecil baru memiliki mainan yang baru...xmahu lekang dr mainannya...begitulah seolah2nya perasaan ku ketika itu...

harapan ku buat my baby...
1. Harap dia akan menjadi sebaik-baiknya insan, berjaya dalam hidup, sihat dan gembira..
2. moga Raisya akan sentiasa membuat mama n papa bahagia n gembira
3. semoga Raisya akan menjadi pembimbing buat adik2 nya kelak bersempena dr maksudnya Raisya :Pemimpin raja...
4. Semoga Raisya xlupa pada jasa mama n papa dan sebagai tempat mama n papa bergantung harap kelak...

now..Raisya dh besar pn..dh pandai berdiri sendiri....(Selingan ajer)

buat ibu2,mama2,mommy2,mak2 yang nk join this giveway n nk tau syarat2 nya just klik kt sini

Free Signature Generator

4 comments:

  1. salam...
    ok. noted

    gudluck.
    peluk cium utk raisya

    ReplyDelete
  2. ok...insyaallah...akan smpai peluk cium utknyer...

    ReplyDelete
  3. sweet..... i polo u.... lets b frenz... :)

    ReplyDelete
  4. i pun polo gak lah.. come baby...

    ReplyDelete