>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Tuesday, July 5, 2011

Rezeki tak terduga

alhamdulillah syukur padaMu Ya'Allah dengan limpah dan kurniaanMu...
sungguh mama xsangka dengan rezeki yang datang untuk bulan ni...seyes..happy la kn...tp agak diluar jangkaan jugak la...

hemm..cmni citernya...sebenarnya dh lama mama xniaga even CD or Detox..tp entah kenapa hujung bulan 6 ari2..ramai bebenor bertanya n nk beli cd..n kebetulan stok dalam simpanan mama ada la 10-12pcs cd yang telah mama simpan n xterjual...n mama pn dah lama xiklankan via Webmail USM ni...lebih kurang 3-4 bulan yang lepas..2 yang latest ar...hemm..mula2 ada sorg yang bertanya n berminat ngn harga yang mama tawarkan...(mmg super2 murah ar cz niat nk habiskan stok kn..dh xnk simpan stok lama2 ni...budget cm leleong ar jugak kiranya)...pastu esoknya ada lagi yang email bertanya sal CD ada xlagi...isk..dh terdetik dalam hati..nape ramai lak yang nk beli walhal lama dh xniaga...huhuh...tp happy xyah cakapla kan...pastu sehari pastu lak ada lagi yang call...uik...pelik bin ajaib ni...katanya nk semua cd yang ada dalam simpanan...sib baik ada 3..klu ada 10 nk ke beli semua 2...tp rasanya nk je kot sbb gayanya pesen nk borong semua cd...adussss..sonok..sonok..hehehe...so skrg stok cd dh abis dijual ngn jayanya walaupun untung xbanyak tp sonokla cz dh xde simpan stok berlambak2...clean n clear..hehehe...
moh tgk bilangan cd yang dijual..hehehe

pelanggan 1 - 6pcs
pelanggan 2 - 3 pcs
pelanggan 3 - 3 pcs


p/s: hemm...mcm xcaya je..2 la rezeki Allah nk kasi...hemm..tp semua duit 2 mama belanja n buat bayar itu ini...so ada la balance duit gaji utk makan smpai hjg bulan ni...klu x..sah2 pas gaji seminggu dh sesak nafas mama...uhuhuhu