>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Thursday, August 4, 2011

Jalapeno Cheese Powder

mesti ada yang xtau per 2 jalapeno kn...hemm..mama dlu xtau gak benda hape...rupanya benda yang slalu sangat kita ngap time p KFC n salah satu menu favorite mama...hemm..ala cheese color kuning yang letak atas wedges KFC 2....hemm...Cheezy Wedges 2...

so sebab dah tau kesedapannya n my sis sikit2 request nk makan cheezy wedges KFC..huhuhu..mahu botak kepala mama...yela..1 set cheezy wedges saiz besar dh hampir rm4..ada pn 6-7 ketul je wedgesnya....so better beli wedges n buat sendiri...hemm...so 2 hari lepas mama mencari n mengorder la benda alah Jalapeno Cheese Powder 2....hemm..xmahal pn..berbaloi2 la ngn tekak kita nk makan...blh buat byk kali..huhuhu..

benda alah 2 pn dh sampai ke tangan mama arini...kejap je bila guna pos laju...so bila dh sampai ke tangan..ternampak lak kt geng2 opis..kalut nk jugak..so arini proses bertanya n mengorder lagi...huhuhu...mmg ramai yang minat..ari2 mama order xbgtau diorg ingt xde yang minat..so mama kongsi jelah ngn opismate mama 1/2kg sorg....

nak tau cmna rupanya..meh nk kongsi...

CHEEZY WEDGES
ni la benda alah yang mama order...skali tgk cm serbuk kunyit jer...tp 2 sebenarnya cheese jalapeno yg kita makan kt KFC 2...huhuhu

nk bancuh pn senang..just tmbah air panas je...kacau2 terus dpt cm yg KFC 2...hemm..simple...
hemm..nmpk gaya pasni asyik buat benda2 yang leh layan ngn cheese ni la...hehehehe