>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Wednesday, October 28, 2009

Contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique

Contest lagi... Kali ni bukan untuk baby tapi untuk ibu2...mama2...umi2 n teman2 pompuan semua...

Contest ni dianjurkan oleh D'Nur Boutique...

Nak tau apa syarat-syaratnye... Jom tengok kat bawah...
1) Terbuka kepada kesemua pengunjung secara langsung & tak langsung, mengikuti, terjumpa atau terbaca blog saya ini ............ ( Pelanggan D'Nur Boutique satu bonus )
2) pastu link kan blog D'Nur Boutique kt bloglist korang...

3) mesti join followers D'Nur Boutique
4) Copy logo contest & letakkan kat sidebar blog korang bersama link D'Nur Boutique...
5) buat entry khas kt blog korang dengan tajuk"Conte st Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique"....(tajuk nie jer yg diterima k)
6) letakkan gambar yg nak dipertandingkan...
7) lastly, tinggalkan komen anda semua di entry nie berserta nama penuh, alamat, no tpn, email

so aku nk pertaruhkan pict aku..hehehe...

ni time raya hari 2...menggayakan tudung CT..suka sangat ngn tudung ni...cantik n senang digayakan...hemm...uniknyer ngn pict ni..hemm..myb sebab 1st time pakai tudung ni...n pict akhir 2 cz aku mengayakannyer sambil pegang pisau..hehehe....dangerous n look sungguh ayuuu..heehehe..



1 comment:

  1. AKUM MARLISA...
    SALAM TERJAH HEHEHE... TQ YE CZ MERIAHKAN CONTEST NUR....
    SEMUA OK. SEMOGA BERJAYA.
    TQ

    ReplyDelete