>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Monday, October 19, 2009

raisya n walker...

happy deepavali untuk semua penganut agama hindu....

bersempena cuti deepavali n cuti hujung minggu aku, my hubby n raisya cm biasa akan pulang ke kampung...xjauh..2jam perjalanan dr k.kerian dh sampai ke sg.tog setiu, terengganu...

hemm...hari yang agak baik...n sesampai jer kt kampung...dh malam... raisya pn dh 2X bangun n tido..hihihi...kesian raisya..penat naik kereta..hemm...membeza kt atas kereta jer nmpknyer my raisya...hua..hua...

sesampai kt umah...tok ma raisya dh tersenyum lebar...tup2 dia keluarkan walker yang org kasi...hemm..xper la..yg org kasi pn kn..janji walker...bkn xmampu nk beli...tp xsmpt nk beli tup2 tgk dh ada walker kt umah tok ma dia...so xpayah ler kot beli..membazir..bukannyer lama nk guna..kejap jer kn..tp kadang2 terpk kesian gak ngn raisya...dh ler dia 1st baby...xkn nk pakai yg org kasi jer kot..hemm..

ni pict raisya kt dalam walkernyer yg sempat aku snap..bangun2 jer dr tido trus tok manyer suruh test raisya guna walker...

ni 1st time raisya guna walker...happy sangat tgk raisya cm excited nk jalan guna walker...

ha..nk kna letak bantal dulu kt depan cz raisya kecik lg..tp hemm..xsampai brp saat pn dia dh buang bantal...huhuhu...raisya xsuka bila letak bantal..myb sangkut time dia nak jalan kot...so..pas pd 2 dh xletak bantal cz tau raisya akan buang n buat penat jer kn..hihihi..
cakk..ciku..cakk..hemm..sukanye dia...seronok yer raisya mama niii...


uik...raisya tgk per 2....mcm ada benda yg menarik hati jer...nak terjah ker sana ker??!!

raisya dah maju ke depan...pintu pn dia main langgar jer..bkn main seronok bila dpt kaki sndiri...hehe...asyik jer...seronok sangat tgk raisya...

uik...naper muka raisya cm 2..hemm..fokus kt kamera mama ekkk...

hemm...first2 dapat kaki sndiri ni..raisya bkn dpt duk lama atas walker...huhuhu..kejap-kejap jer...myb dia lenguh kot...hemm..dh boring mula ler nk suruh org angkat dia kuar dr walker...huhuhu...biasa ler..nk suruh org dukung ler 2..hihi...

ha...ni aku dh snap pict raisya kt atas dukung..sempat lg snap..raisya lak dh pandai buat gaya bila tgk aku nk snap gmbr dia....tgk 2...cakk..cakk...

hah..dah duk diam pn...hemm..penat tau dukung raisya ni...dh ler dia makin berat....hemm..klu dia duk xdiam atas dukung mmg lg penat n lenguh2 tangan...even papa dia pn lh surender jer..xthn ngn karenah raisya...asal duk atas dukung mesti duduk xdiam..huhuhu....tgh aktif n sume benda dia nk tau kn...takper2...mama raisya ok jer...hehehe..

hemm..satu lagi perubahan n pengalaman berlaku dalam hidup my raisya n satu pengalaman baru jugak buat aku...

No comments:

Post a Comment