>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Tuesday, March 29, 2011

HatiKu sangat Sedih dan Pedih


mood tetiba je dr biasa2 ke sedih n kecewa...hangin je sebadan..rasa nk je nangis time2 ni je...benggang nye aku...nk tau nape...td dapat result exam perkhidmatan aku...dh 3 kali aku hambik exam korang tau...tp semua menghampakan...yg heran kertas 2 bab IT yg mmg aku xlh jawab sgt senang2 je diorg bg lulus...yg aku berhempas pulas study bagai nk rakkk ni hampeh lak resultnya...hemm..klu la aku ni jenis jahat dlu n xbetul bendul sgt rasa dh lama aku cnfrm..yela..dulu result time aku xp exam blh plak diorang kasi lulus semua...walhal tgk kertas exam pn x...huhuhu...tp takut sbb effect masa depan aku membendulkan diriku ckp xhambik..padahal diorg xkisah pn bab 2..jnji dh ada surat mengesahkan kita lulus...xde diorg nk belek satu2 kertas jawapan kita..nk cari balik bagai semua 2....hhuhuhu
 
USM macam setan ke hape...susah sgt ke nk bg org lulus...dh nak masuk 3 tahun aku keje sini xlulus jugak ni buat aku rasa nk blah dr tempat ni...sgt2 kecewa ngn result yang diterima...nk kata aku xjawab soalan..rasanya dh sehabis baik jawab...org kata usm ni main pilih je...xtgk sgt pn bab jawapan..so that mean sape nasib baik terus lulus ar..yg xbernasib baik 10kali hambik exam pn xlulus...benggang..benggang2...smpai bila la aku nk berstatus percubaan..last2 kena buang je kot aku ni...huhuhu...sedih la wehhh..ke aku ni bodoh bebenor bab jawab soalan yg diorg kasi...adus..

ps: patut la 2-3 arini mata kirik duk gerak2..upanya haku nk nangis...