>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Wednesday, March 2, 2011

teringin nk buat coklat sendiri

tadi tetiba je survey sal coklat...hemmm..dh lama mama teringin nk blaja n buat coklat sendiri...seyes..jeles pd teman2 yg dh teror buat coklat sendiri..siap buat bisnes lagi...so td survey punya survey ada la jmpa cara2 nk buat coklat n inti coklat..so klu ada kelapangan n en hubby xkeje ingt nk ajar dia p kedai bahan buat kek la..kt sana blh cari bahan nk buat coklat...huhuhu..hope menjadila rancangan mama nk buat coklat ni...huhuu


p/s: semalam mama buat muffin labu..menjadi n naik jer..tp rasa hampeh giler..pahit lak...mama rsa bukan kes rasa labu...tp rasa baking powder terlebih kot..dh la xmanis lgsung..jd cm makan buah peria lak..cm2 la lebih kurang...huhuhu..rugi 1 adunan mama...hehehe...so mlm ni nk try buat lagi...hope jd la..huhuhu..sory xde pict muffin yg xmenjadi 2...heheh...cantik tp mama dh kasi mr tong makan awal2 lg...huhu.
so mama tempek muffin coklat yg sgt2 marvelous ni...ni 2nd time buat muffin ni..muffin labu 3rd time..hnhuhu

 view tekturnya..sgt menarik n gebu...
ni dia muffin coklat..senang sgt2 nk buat...