>

**Kami**

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PengikutKu...

Tuesday, March 1, 2011

Tentang PAPA

apa yg korang suka ngn en hubby korang or partner korang...
hehehe..sebenarnya saje je mama buat tajuk ni sbb nk story mory sal en. papa mama ni...hemmm...

apa yg mama suka tentang en.papa
1. suka betul bab dia jaga anak..seyes kalah mama bab ngasuh anak...
2. bab tido...uik jgn salah sangka yekk..sebenarnya suka cara papa yg sgt ambik berat bab tempat tido...plg dia ambik tau bab nyamuk2 sekalian alam ar..hemm..wajib dia akan pastikan xde nyamuk kt tempat tdo..n skrg kami guna kelambu...so dia akan pastikan dlm kelambu xde nyamuk...even klu sekor pn nyamuk ada duk main kt telinga dia kul 3-4 pagi pn dia rela bangun n pukul smpai abis nyamuk2 tu...plg dia suka bila tgk kt badan anak ada byk kesan nyamuk..esok cnfrm dia akan pastikan cari nyamuk yg gigit 2..huhuhu...klu mama rasanya ada sekor 2 blh thn la..xde masa nk ikut n kejar n pukul nyamuk2 2...huhu
3. suka bila papa selalu je basuh cd anak..mama kdg jemur jer..kdg xde ambik peranan  lgsung bab basuh2 ni..huhuhu...sayang papa..
4. suka bila papa selalu sokong minat mama...cm baking kek atau buat2 kueh...mama ni kn suka cuba buat bnda yg mama lum penah buat..huhuhu...

pe yg mama xsuka tentang papa...huhuhu..harus adalah..xsemua sempurna kan...

1. xpenah nk hargai kita...dgn kata lain xromantik lgsung...kadang blh lupa tarikh penting yg wajib setiap pasangan ingt...bab hadiah lak...mmg xpenah bg something special pn huhuhu.... 
2. xsuka bila papa cuma suka sokong hobi mama tp xsuka makan hasil yg kita buat..huhu...asyik mr tong je yg makan..huhu..
3. xsuka bila dh ada anak...papa selalu sisihkan mama..kdg terasa cm tunggul kayu pn ada...smpai kdg xborak lgsung..boleh korang bygkan...asyik duk borak ngn anak jer..xleh tahan tul la...ni ikut mood papa gak kot..hehehe..dlu selalu syg2 mama..tp skrg layann pn dh berbeza sgt2...huhu..sedih tul la...
4. xsuka bila mama masak papa makan xingt org belakang..hemmm..ni peel anak org senang..n jenis org xde adik beradik...semua nk hantam sorg jer..asal nmpk bdgt dia sorg je nk makan...tp mama selalu simpan walaupn benda 2 ada sikit gile...nk jugak simpan utk org lain..huhuhu..penah je tegur tp kita lak kena blk...katanya buat byk ckit jnji dia dpt mkn byk..xsuka la....

okla..mama letak 4 suka n 4 suka jela..sbnrnya byk lg..hehehe

ni la en.papa mama...huhuu.xsuka bila selalu papa cukur rambut...heheh